Takie nadmuchane bmw 5, jak dla mnie bez rewleacji zwłaszcza z przodu, zapewne Ci co to kupią to zrobią to dlatego że to BMW a nie dlatego że ładnie wygląda bo wygląda tragicznie
Do bani. BMW traci coraz bardziej swój niepowtarzalny charakter. Ta 7-ka tylko to potwierdza. Nie ma w niej nic co przyciąga wzrok, może za wyjątkiem obrzydliwie wielkiej nie pasującej do całości nerki, która wygląda naprawdę przekomicznie.
może i japońce objadą nas z miejsca, może frncuzy są wygodniejsze, a włosi potrafili czasem stworzyć stylistyczne cudo (maserati granturismo s), ale to BMW zawsze było, jak pisał Grzesiuk, charakterne i miało w sobie to coś. Patrząc na nowe wytwory fabryki z Monachium, mam wrażenie, że działa tam jakiś bliżej nie sprecyzowany układ mający na celu obrzydzić wszystkim markę i auta BMW i shreku ma zupełną rację - smutne ale prawdziwe.
Ostatnio w trakcie rozmowy z kumplem, doszedłem do wniosku, że gdybym stał sie nagle obrzydliwie bogaty, to patrząc tylko na wygląd zszedł bym z jedynej słusznej ścieżki (BMW) i zakupił bym wymieniane już Maserati GranTurismo S.... ech i pomyśleć,że jak miałem pierwsze e30 z 83r, to absolutnie żadne auto z tamtych lat nie mogło się z nim równać, pod żadnym względem (oczywiście przyjmując rozsądne warunki rozumowania).
_________________ ... umysły marne potępiają wszystko co przechodzi ich miarę ...
...jednoczesnie BMW co roku notuje spory wzrost sprzedazy wiec ci obrzydliwie bogaci lubia nowy design. Mam troche wiecej zdjec nowej BMW 7 i wedlug mnie na zywo bedzie sie prezentowac naprawde niezle. Poza tym nowe wnetrzen jest super bo deska jest znow zawinieta do kierowcy.
A tak w ogole, ktor nowe BMW wam sie nie podoba??
Seria 1 - wszystkie sa bardzo fajne, a Coupe jest zajebista
Seria 3 - seda/touring - wymieniasz z tylu lampy na Black Line i auto jest fajne, Coupe - najladniejsza Coupe serii 3 wrzech czasów, Cabrio BOSKIE
Seria 5 - obok E34 najlepsza BMW 5, doskonale, ponadczasowa linia, swiente proporcje, auto piekne
Seria 6 - nie podoba mi sie, przod fajny, tyl za ciezki
X3 - swietne autko, super jezdzi, boski naped 4x4, swietnie sie sprzedaje
X5 - napewno ladniejsze niz Q7 czy ML
X6 - zajebiste, najlepiej w kolorze czerwonym
Z4 Roadsetr i Coupe zajebiste
ale trzeba przyznac ze srodek wyladnial:
jest znowu jedno wyprofilowanie na desce tylko nad zegarami, a nie jak poprzednio nad nawigacja byl drugi łuk co wygladalo szkaradnie
A z zewnątrz to pewnie trzeba będzie zrobić mixa: czarny lakier, 21 calowe felgi, lekka gleba i powinno dać rade... zobaczymy. Ta nerka mi nie pasuje..
coz troche Ski z tylu lexus ale ogolnie powinno byc dobrze (jak zrobia jej liFTa) to samo bylo z poprzednia 7er e65 (szkarada) a e66 duzo lepiej... ja nie wiem na wszystkie nowsze beemki (od e46 poczynajac) z zakupem trzeba czekac na LiFTa...
Środek kozacki naprawdę fajny taki powinien być w E60 i tym podobnym, linia boczna taka zbliżona do volvo bo one miał taki parapet. Ogólnie może być. Ale tak samo było z poprzednimi modelami najpierw nikomu się nie podobało potem się przyjeło, tak samo będzie z tym. Pozdrawiam
Wedlug mnie te duze nerki sa przepiekne, dzieki nim auto nabralo troche retro charakteru. Nie jest tajemnica, ze teraz wszystkie nowe BMW pojda w tym kierunku.
Ooo, widze, ze wraca wskaznik temperatury silnika:) Poza tym zegary sa bardzo podobne do tych z E23, uklad praktycznie ten sam, fajnie:)
_________________ 80' E21 323i
Ostatnio zmieniony przez Marcin 2008-07-10, 15:31, w caoci zmieniany 1 raz