Witam czy mając trochę pojęcia o mechanice jestem w stanie zamontować samodzielnie inst sekwencyjną. Konkretnie to co jest pod maską, bo instalkę gazową już mam.
Po głowie chodzi mi coś takiegolink
Dzięki za wszystkie sugestie za i przeciw oczywiście!
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2010-01-01, 22:52, w caoci zmieniany 1 raz
Wbrew pozorom założenie nie jest skomplikowane , jednak aby chodziło to porządnie i bez negatywnego skutku dla silnika trzeba troche wiedzy i przede wszystkim trzeba ogarniać ustawienie sterownika ...
Co do zestawu to polecam jednak kupienie wszelkich elementów osobno , bo z tej aukcji tylko sterownik by sie nadał do Ciebie .
Przy m30 dobrze by było wsadzić reduktor Scorpion GT , wtryski Matrix lub jeśli ma być taniej to MagicJety . Sterownik STAG 300PLUS może być ...
Poczytaj forum LPG a wszystko się rozjaśni
_________________ Tizianrot 324d E30 ==> była
Teraz kierowca czerwonej iSki
Jeśli masz laptopa pod łapa i łeb na karku to dasz radę ale ten zestaw sobie daruj.Do m30 ten reduktor to nieporozumienie-polecam KME gold (silwer wymięka przy ostrym traktowaniu nawet w m20).
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Dzieki panowie za rady. Co do osprzętu macie racje, że faktycznie lepiej dołożyć grosz i kupić coś lepszego. Teraz tylko trzeba pokupować wszystko nabyć trochę wiedzy teoretycznej i do roboty!