mam nadzieje ze nie padniecie ze smiechu jak to przeczytacie wczoraj gadalem z takim znajomym na temat bmk zapytal sie mnie czy w bmkach byly silniki 5 litrowe no powiedzialem mu ze byly nawet jednen z moich znajomych mial taka m powera ale mu palila 35l gazu on powiedzial ze jego kupel ma tez 5litrowa ale ze jemu pali 8litrow noi myslalem ze padne ze smiechu powiedzialem mu zeby go przyprowadzil to se znim pogadam ja chce taka 750 zebi mi palila 8 litrow pozdrawiam
Wysłany: 2004-12-14, 11:33
co wy w ogole mowicie...
to bardzo oszczedne i nic nie palace auta...
jak stoja pod blokiem ze zgaszonym silnikiem oczywiscie..
ktos tu kiedys opisywal jak sie przesiadl na chwile z 3 na 7 i jak on to ladnie ujal, '7 miala dziure w baku'..
Koleś z pracy kupił sobie teraz taką świnkę z '90, ale widać, ze jest dumny, ze jest spryciarzem i ma gaz...hehe.....Kumpel z Otwocka miał i przy oszczędnej jeździe paliła mu 26-28 litrów gazu...Ale kozacko odpowiedzieć na pytanie jaki silnik ma pan pod maską?-5 litrów Stary......
Pozdro