a 4.0 V8 ze zwykla skrzynia to jedyny sluszny silnik w e34
pozdr.
[ Dodano: 2007-02-19, 11:21 ]
casus maximus: to jest kolor z m5 z 1993r. nr 344 z fioletowym podkladem, 30% perly i 4 warstwy klaru RM Diamond nalozone niskocisnieniowym pistoletem..bez polerki
_________________ jak trudno zrozumiec ze kobieta to tez zwierze...
ta 7 jest boska...
lubie takie przejscia od skrajnosci w skrajnosc..
po pieknej polerce to jedno, ale taka wlasnie 'zmeczona' schychlana, no cos pieknego..
jeszcze powinna byc na czarnych zwyklasach stalowkach...
RoboCop: hehe...musze pozmieniac w profilu...740 juz nie mam poniewaz byla dawca serca do 540i teraz jest sprzedawana na czesci. 740 jezdzila praktycznie tak samo jak 540 na automacie....a na manualu jezdzi duzo szybciej...w tej chwili mam most 3.23 i na 1/4mili jedzie tak jak m3 3.2l. po wymianie mostu na docelowy 2.93 bedzie gorzej przyspieszac...ale teraz mam bardzo wysokie obroty na ostatnim biegu i odcinka jest przy ok 253km/h...po zalozeniu mostu 2.93 teoretycznie odcinka bedzie przy ok 280km/h
pozdr.
nie przesadzilem tylko scigalem sie...nie napisalem posta precyzyjnie....to byla m3 3.2 cabrio...ktora jest ciezsza od mojego kombika. pozatym wazny jest tez stan auta i umiejetnosci kierowcy. ta m3 wygladala na ladna i wg mnie byla w dobrym stanie technicznym...i powaznie zdziwilbys sie jak jedzie taka swapowana 540 z 5-biegowa skrzynia (lzejsza) i mostem 3.23. wyscig wygladal tak ze raz ja bylem pol metra z przodu raz on. on z racji dluzszych biegow...ja z racji mocniejszych na poczatku z powodu wiekszego momentu obr.
pozdr.