Witam, przedstawiam następce mojej E32, jest to E38 z 1995 roku . Ponoc wersja individual, tylko niewiem co ma takiego z individuala .
Silnik 4.0 z automatyczna skrzynia biegow z podtlenkiem LPG inaczej bym nie wyrobil . W srodku czarna skorka, elektryczne i podgrzewane fotele przod, kierownica w skorze takze (niewiem czy moze w kazdej E38 sa obszyte) . Klimka jest, elektryczne lustereczka, szybki, niewiem czy tylna roleta tez elektryczna ale nie ma do niej ani przycisku ani sie nie opuszcza nigdy sama , jest kontrola trakcji, elektryczne domykanie bagaznika, szyberdaszek jest xenonek tez, spryskiwacze lamp, halogeny, kierunki musze zmienic na dymione bo sie troche gryza z lampami.
Kolorek cosmosschwarz, autko mialo malowany tylna lewa cwiartke i progi ale to malowanie to wyglada jak baranek ale coz moze sie uda po zimie cale auto malnac felgi ori bmw 16", one zostaja na zime a na lato celuje w 19"-20" tylko niewiem czy 20" wejda bo autko jest troche obnizone dlatego sie jeszcze zastanawiam
Przebieg 292 000 cos kolo tego auto jak zakupilem nie mial przedniego zderzaka i czolowa szyba byla peknieta ale juz wszystko jest cacy oprocz koloru zderzaka bo jest granatowy no i to by bylo chyba na tyle pozdrawiam i wrzucam pare fotek
komenty mile widziane
[ Dodano: 2008-09-15, 14:46 ]
nie nie spokojnie nie pchajcie sie tak kazdy zdazy sie wpisac ...
_________________ nisko, ciemno, szeroko - tego szukam w E34 ...
Ostatnio zmieniony przez center 2008-09-15, 22:51, w caoci zmieniany 1 raz
e38 jak kazde - ladne, doloz kola to zyska na wygladzie i komentarzy bedzie wiecej
Z mojej strony brawo za to ze nie ukrywasz tego co bylo robione i nie idziesz w zaparte jaka to bezwypadkowa igielke udalo Ci sie znalezc.
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
no o bezwypadkowe to bardzo ciezko a kola chce 19" lub 20" ale niewiem czy bedzie wszystko cacy bo auto jest obnizone i sie obawiam niewiem o ile jest obnizone od serii ale nie ukrywam chcialbym zarzucic 20" nie bedzie problemu jak myslicie
wrazenia ... sentyment jest tu mam automacik i 4.0 tam byl 3.0 manual - E38 o wiele mocniejsza ogolnie sie fajnie plywa ale jednak roznica jest spora miedzy nimi tylko niewiem czy na + ... okaze sie za jakis czas
no o bezwypadkowe to bardzo ciezko a kola chce 19" lub 20" ale niewiem czy bedzie wszystko cacy bo auto jest obnizone i sie obawiam niewiem o ile jest obnizone od serii ale nie ukrywam chcialbym zarzucic 20" nie bedzie problemu jak myslicie
Ja bym wkladal max 19 jezeli auto ma jezdzic na codzien.
Ogolnie wraz ze zwiekszaniem srednicy felgi maleje profil opony, w zasadzie srednica calego kola sie nie zmiena. Inaczej, maleje komfort a rosnie lans
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
bajer fura na maxa, dla mnie najładniejsze bmw ever, sam mam nadzieję że się przesiąde z e32
a opuszczania el. rolety nie masz tam gdzie w e32? pomiędzy fotelami kierowcy i pasażera tak lekko z tyłu, niedaleko nawiewu?
kolega ma w E38 przycisk do opuszczania, jest on na konsoli srodkowej na samym dole kolo podgrzewania foteli, u mnie niestety nie ma no ale trudno bez tego da sie zyc