Witam, jak w temacie, mam już wstępnie zarezerwowany tor, na naszym lokalnym forum coś nie dopisują teraz chętni dlatego zasięgam pomocy tu.
Żadna zorganizowana impreza, żadnych nagród itp, możemy sobie wymyślić czasówki jakieś, możemy poprostu latać bokami do znudzenia..
Koszt w zależności od il. chętnych ale nie więcej niż 60pln/auto.
Dajcie znać kto byłby chętny bo szkoda żeby termin przepadł..
Pzdr
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
przeciez ten tor jest otwarty wiec skad wplaty? kilku moich kupli tam latalo nie placac nic. o ktorej ma sie zaczac ta impreza?
jak jedziesz w kilku kumpli i na miejscu sie okaze ze tor jest wynajety przez kogos na caly dzien to nic sie nie stanie tylko wracasz z spuszczona głowa do domu , ale gdy zaprosisz 20-30 znajomych na tor a tam kto inny i ZONK i co wtedy powiesz zaproszonym kolegom
TOR NIE JEST NICZYJ!! ZA WYNAJECIE TORU TRZEBA PŁACIC . JEŻELI CI SIE UDA TO POJEZDZISZ W PARE AUT . PRZY IMPREZIE NA WIEKSZA LICZBE AUT NIE LICZ NA ŁUD SZCZESCIA .
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......
Dokładnie, wstepnie mam nadzieje że do wtorku, tor mam zarezerwowany na zasadzie pisemnego upoważnienia, czyli nikt nas stamtąd nie ma prawa ruszyć..
Chciałbym zacząć tam ok 9-10 i jeździć do oporu..
Nie jest to żadna impreza, nie ma charakteru zarobkowego, wynajęcie kosztuje 600zł i tyle jest do podziału między ilość osób..
Jeśli ktoś ma ochote porpostu skorzystać z toru bez martwienia sie na zasadzie: "zrobie x km i sie okaże że nie pojeżdże", skorzystać tak że można sie dogadać czy latamy bokami, czy robimy jakieś czasówki, wymienić sie doświadczeniami itp to zapraszam, wpisujcie się prosze w tym temacie..
Pzdr
We wtorek popołudniu musze mieć konkretną liczbę osób..
Marcin, jak możesz to daj do tego czasu znać..
Na chwile obecną chętne są jedynie 3 osoby (e36 328, e30 335, s14a - a więc towrzystwo typowo ślizgowe..)
Ja niestety z powodu awarii nie dotarłem swoim bolidem, ale za to mogłem porządnie poświęcić się organizacji.
Razem ze zgoorasem (jeździ w tdc) i frantic'iem poustawialiśmy ciekawe szykany, zabezpieczyliśmy większosć miejsc (trwało to ponad 1h) i potem chłopaki zaczęli śmigać że az miło..
Niestety tor zebrał żniwa w postaci pociętych opon, skrzywionych felg, pękniętego wahacza itp ale wszyscy zadowoleni
Zapraszam
Następny raz jak już swojego dziada będe mógł pogonić , tylko kto w tedy będzie nad organizacją czuwał - nie obiecuję że sie uda przed zimą..
A co do opłaty za tor to właśnie w sobote był dobry przykłąd, koło 15 przyjechało z 15-20 megane i clio, chcieli ok 5 osób sie podpiąć (nie za darmo zeby nie było) ale my byliśmy już na półmetku czasówek i nie chcieliśmy na nich czekać więc sie niestety nie udało i wrócili "całując klamkę". To samo jakieś 30 skuterków - zaczęli się pałętać to wyprosiliśmy..
Żeby nie było że tacy bezwzględni byliśmy to pare osób lokalnych tez jeździło z nami.
Wyszło po 40zł od auta, mega sie zintegrowaliśmy, było kupę gapiów = troche lansu no i chyba każdy kto chciał to sie wyjeździł na maksa (łącznie z odciskami od kierownicy..)