Witam, na forum pisałem kilka lat temu jako właściciel e30 320i z '86, mojej pierwszej beemki. Kilka tygodni temu udało mi się spełnić swoje marzenie z dzieciństwa gdy nadarzyła się okazja kupić mojego pierwszego rekina. Jest to oryginalnie zachowany model 316 (przedliftingowy) z 1978r. Rekinek był sprowadzony z Niemiec 1989r i w jednych rękach pozostał przez 20 lat, stąd jeszcze czarne tablice! Poniżej prezentuję kilka zdjęć auta zaraz po kupnie:
Wkrótce dodam aktualne zdjęcia, gdyż auto wygląda już nieco inaczej. Zdjąłem tylny halogen i plastikowe lusterka. Auto dostało orginalne felgi szprychowe 13' Mahle z epoki, sportową kierownicę trójramienną BMW, chromowane lusterko oraz oryginalne radio Bavaria. Auto prawdopodobnie zostanie w oryginale i będę starał zarejestrować na żółte blachy, ewentualnie rozważam drobne dodatki na styl cult.
Ostatnio zmieniony przez rekinek 2010-05-26, 11:56, w całości zmieniany 2 razy