BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E36] DIDI
Autor Wiadomość
DIDI 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2008-12-26, 16:17   [E36] DIDI

To mój skromny sedanik :wink:
Silnik 2,5 24v, wycięty katalizator, tłumik przelot.
Kierowniczka z logiem "M", czarna skóra,wspomaganie ,centralny zamek,4xel. szyby i szyberdach. Full komputer. Felgi 17"
Tak było na początku :oops:

Mój BLACK projekt już nabrał kształtów.
W środku zagościły:
- sportsitze z zagłówkami z tyłu, których nie było fabrycznie u mnie.
- podłokietnik skórzany
- gałeczka zmiany biegów w czarno niebieskiej skórce i aluminium
- wymienione zaczepy tapicerki w drzwiach (bo trzeszczało już co nieco i połamane zatrzaski były)

Z zewnątrz:
- lampy z tyłu z białym migaczem
- szeroka listwa na drzwi z logo M
- dokładki na progi
- black nerka
- wszystko zmalowane w kolor nadwozia (zderzaki, nakładki progowe, lusterka, listwa przy zamku na klapie bagażnika)
- gwincik TA Technix z przodu skręcony prawie na maksa
- zaciski zmalowane w kolor czerwony
- felgi BBS RC 8 i 9J polerowany rant

To chyba z grubsza wszystkie poczynione zmiany, jak o czymś zapomniałem to dopisze innym razem.

Co do fotek sorensen, wybaczcie ale robione telefonem więc szału nie ma. Niestety się rozpadało jak jechałem zrobić fotki i się zbrudziło troszkę autko
Fotki trochę ślubne, skorzystałem z tego że młodzi robili sobie foteczki i popstrykałem telefonem fotki mojej strzały Miłego oglądania

Z 5ER mojego brata :D

New felunek, fotki na szybko telefonem :oops:

Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2009-03-04, 11:52, w całości zmieniany 8 razy  

pabello 
Miłośnik

Wysłany: 2008-12-26, 18:33   

jak dla mnie to fele powinny być czarne, szybki tak samo i tylnie lampy, cała czarna :D ale to tylko moja myśl, ja bym zrobił wszystko black:D i lusterka koniecznie M3 bo dodają uroku heh
a tak to ładna maszyna:)
pozdro!

BMW- Bojowa Maszyna Wojenna

SuT 
B...M...W...

Wysłany: 2008-12-26, 21:50   

nie koloruj zadnych lamp na czarno:D i nie zmieniaj lusterek:P zakladaj fele i zrob zdjecia:) ciekawie bedzie wygladac na bbs-ach zlotych taki czarny:)

2010 e28 528i http://www.youtube.com/watch?v=YPlgA_q9JZ8

DIDI 

Wysłany: 2008-12-26, 22:15   

SuT napisał/a:
nie koloruj zadnych lamp na czarno:D i nie zmieniaj lusterek:P zakladaj fele i zrob zdjecia:) ciekawie bedzie wygladac na bbs-ach zlotych taki czarny:)
nie mam zamiaru nic z lampami robić. takie sa dobre :P Lusterka też zostajaori. M3 mi sie nie podobają i mało co w nich widac ;/ Fele na wiosnę dopiero zapodam :P

SuT 
B...M...W...

Wysłany: 2008-12-27, 22:04   

DIDI napisał/a:
SuT napisał/a:
nie mam zamiaru nic z lampami robić. takie sa dobre :P Lusterka też zostajaori. M3 mi sie nie podobają i mało co w nich widac ;/ Fele na wiosnę dopiero zapodam :P

i to mi sie podoba:) :spoko:

2010 e28 528i http://www.youtube.com/watch?v=YPlgA_q9JZ8

Jarek 

Wysłany: 2008-12-29, 10:04   

A jak się jeździ na tym gwincie?mega twardo?czy nadał by się do codiennej jazdy?ładna fela :spoko:

chmielpiw 

Wysłany: 2008-12-29, 13:52   

Fela ładniutka, "szybki czarne, m3 lustereczka, czarne lampki" jedzie troche wieskim tjuningiem :P

pabello 
Miłośnik

Wysłany: 2008-12-29, 14:53   

chmielpiw napisał/a:
Fela ładniutka, "szybki czarne, m3 lustereczka, czarne lampki" jedzie troche wieskim tjuningiem :P

jo? i czym jeszcze?? to już szyb nie można sobie przyciemnic bo to wiejski tunning?? lusterka m3 też wiejski tunning?? moze zkładanie jakich kolwiek rzeczy z m3 jest wiejskim tunningiem???

BMW- Bojowa Maszyna Wojenna

DIDI 

Wysłany: 2008-12-29, 20:34   

Jarek napisał/a:
A jak się jeździ na tym gwincie?mega twardo?czy nadał by się do codiennej jazdy?
ja mam ten gwint do codziennej jazdy, włąsnie cały pic ze ten gwint nie jest typowa twardy, taki pośredni i znośny :D nie nadaje sie np do typowego germana gdzie opona ma 0,5cm od nadkola bo bedzie obcierało. ale to takiej normalnej eksploatacji jest malinka :spoko:

pabello napisał/a:
to już szyb nie można sobie przyciemnic bo to wiejski tunning?? lusterka m3 też wiejski tunning?? moze zkładanie jakich kolwiek rzeczy z m3 jest wiejskim tunningiem???
szybki mozna ale tylko wszystkie, a to juz jest nie do konca legalne i miasiaczki u mnie scigaja za to :x :x poza tym moda na ciemne szyby juz sie skonczyła. Co do zakłądania M technika to wszystko bym założył, ale nie koniecznie lusterka, mozę i ładnie wygladają ale nie w każdej E 36 i mówie mało co w nich widać. A ja lubie wszystko widzieć. To ma być sedanik zrobiony w dobrym smaku, do codziennej jazdy a nie na zlotowe wypady :beer:
Ostatnio zmieniony przez DIDI 2008-12-29, 20:35, w całości zmieniany 1 raz  

Jarek 

Wysłany: 2008-12-29, 21:33   

Właśnie na wiosnę planuje walnąć swoją na glebę i zastanawiam się czym i jak,a potrzebuję auto do pracy na codzien więc bardzo twardy i niski zawias mi nie pasi a gwintem ustawił bym sobie taką wysokość jaka by mi pasowała.A co do lusterek m3 to widoczność w nich fatalna
Ostatnio zmieniony przez Jarek 2008-12-29, 21:36, w całości zmieniany 1 raz  

fil 

Wysłany: 2008-12-30, 10:15   

spoko fele tylko mogles ten srodek tzn imitacje sruby centralnej walnac na srebrno :)

DIDI 

Wysłany: 2008-12-30, 18:40   

fil napisał/a:
spoko fele tylko mogles ten srodek tzn imitacje sruby centralnej walnac na srebrno :)
Takie zakupiłem. Srebrny nie bedzie sie tak odbijał w polerowanym rancie jak złoty. To nie jest jeszcze wersja ostateczna felunku, bo jeśłi zostanei złoty to prawdziwy złoty pewnie , a nie pomarańczowy, lub powerduje srebrny lakierek na nie :P

fil 

Wysłany: 2008-12-31, 10:06   

nie jest zle chodzilo mi o to zeby ta srodkowa "sroba" byla w chromie jak tu np:

Odpowiedz do tematu