E28 2.0i instalka Landi do wielopunktu. Nie jest zle ale i nie jest dobrze. Jedyny plus to dukaty, ktore w kiermanie zostaja Jak bede mial m3, m5 lub m6 to na wasze bede latal ale niestety szara rzeczywistosc panuje
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
E-30 1.6i M-40. Elpigaz. tylko, że wywalilem silnik krokowy i dalem śrube. Bo gazownik powiedział "mniejsze ryzyko strzalu". Jakos sie bryka spoko
to jak ty jezdzisz na benzynie - z noga na gazie Czegos tu nie rozumiem, przeciez silnik krokowy reguluje dawke powietrza na biegu jalowym - przynajmniej u mnie jak go odlacze to auto szarpie i pozniej gasnie
ScOOti [Usunity]
Wysany: 2004-04-02, 08:11
Ech
ja wole sie do gazu nei przyznawac
Jak stac nas na BMW to czy nie stac nas na benzyne?
PS. nie stac
yoshi Go
Wysany: 2004-04-02, 08:25
ScOOti napisa/a:
Ech
ja wole sie do gazu nei przyznawac
Jak stac nas na BMW to czy nie stac nas na benzyne?
PS. nie stac
hehe to fakt bo przeciez te beemki ktore wiekszosc z nas posiada nie sa tak jak kiedys statusem luksusu
beemki ktore wiekszosc z nas posiada nie sa tak jak kiedys statusem luksusu
nadal sa. Malo osob stac na nowa
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
Go
Wysany: 2004-04-02, 09:18
PepiS napisa/a:
Cytat:
beemki ktore wiekszosc z nas posiada nie sa tak jak kiedys statusem luksusu
nadal sa. Malo osob stac na nowa
widuję na mieście bardzo ładną E38, na ładnej feli, czarną, podwójny wydech, łysy pan w środku, rjestracje rozpoczynające się od WMA.... i....... niezgrabnie ukryty pod zderzakiem kurek od gazu.
PANOWIE, TO JUŻ JEST PRZEGIĘCIE!!!!
Jak bym miał jeździć takim samochodem to napewno stać by mnie było na paliwo, a nawet jeśli nie to kupiłbym sobie dieselka... zawsze to oryginał, a różnice osiągów dieselka w porównaniu do benzyny już się raczej zatarły. Spalanie wiadomo.....
Wstyd by mi było takim jeździć choćby dlatego żeby nie wysłuchiwać gadania takich osób jak ja.
Go
Wysany: 2004-04-02, 09:39
Darco napisa/a:
Źle mówisz teraz nawet najbogatsi przeliczają szmalec bo podatki im go zabierają jak nie wiem co. U mnie na stacji kiedyś podjechał Mesio ML 5l i myślałem, że butla będzie albo to może szef a koleś za mną do dystrybutora. I mówi tak chciałem Sobie kupić nowy, ale właśnie takie są konsekwencje musze jeździć na gazie, bo inaczej auto będzie stało.
...a można było kupić w dieslu albo z mniejszym silnikiem...
Taki mesio z 5litrowym motorkiem tego gazu też mało nie spali....
Mnie to w każdym razie nawet troszkę nie przekonuje.... zawsze są sposoby na ekonomię jak się ma dużo kasy
kaprys Go
Wysany: 2004-04-02, 09:59
siedzą w tym kraju ale wszystko mają np na Monako
podatki w Polsce to porażka...ale nie bójcie się jak Lepper dojdzie do władzy będzie lepiej
Tak bardzo ze maja podniesc okolo 12 gr na litrze.
Go
Wysany: 2004-04-02, 13:31 Re: Ankieta LPG
Jak mozecie to wpisujcie czy posiadacie gaz i jakie autka macie
Pozdrowienia [/quote]
-E34 M20 2.5 Wcześniej instalacja na śrubkę teraz komp. z silnikiem krokowym.Na kompie jeździ lepiej
-Też mam pytanie -Czy ktoś z Was ma mikser gazowy ze średnicą wewnętrzną większą niż 35mm? .Generalnie bez miskera auto na Pb jeździ zdecydowanie lepiej Zwężka w dolocie to zło! Macie na to jakieś patenty?
Go
Wysany: 2004-04-02, 13:47
Darco"][color=darkblue]Proste u producenta instalcji gazowych możesz Sobie kupić większą zwęszke ... poprawi się jazde na Pb ale gazu będzie wtedy zasysał jak zły dlaczego bo będzie większa zwęszka
-Pytałem kilku gazowników i zgodnie twierdzili że nie ma większych niż 35mm Poza tym podobno na większej średnicy auto może przestać jeździć na lpg... Dlatego ciekaw jestem czy te 35mm to max czy bawić sie i szukać czegoś większego
Anonymous Go
Wysany: 2004-04-02, 14:23
Sarna1 Ja wywalilem silnik krokowy od gazu!!!!!!!!! Pozdrawiam