Ma ktos jakis pomysl zeby przytuningowac sobie autko i nie drogo.. zrobilem juz zegary wstawilem biale diody zrobilem tez podswietlenie wnetrza i czarne nerki.. jakies pomysly i zeby nie byly drogie ? dzieki z gory
ja bym podświetlił jakoś fajnie podwozie neonami i wnętrze też, na przykład podłogę przy kierowcy. Poza tym można okleić okolice deski rozdzielczej jakąś fają folią. Poza tym obowiązkowo jakieś fajne futro na fotele. Kierownicę zwykłą wywal bo tak to każdy ma. Widziałem w jakimś katalogu taką z łańcucha - wypas. Gałka zmiany biegów w kształcie czaszki.
Wszystkie szyby obowiązkowo przyciemnione, albo lustrzane.
Jak masz kasę to lambo doors ale to już drogo.
No i bez dużego spojlera na tylnej klapie nie podchodź. Pamiętaj, że im większy tym lepiej auto trzyma się drogi.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Paź 2004 Skąd: Czernikowo k/Torunia
Wysłany: 2009-03-02, 15:17
poszukaj przycisku na allegro z nowego ///M5,dodaje okolo 100 koni mocy... bedzie dosc tani w stosunku do efektu jaki daje no i prosty w montarzu
pozdro
Ostatnio zmieniony przez adrian e30 2009-03-02, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
ja nie pytam co zrobic zeby miec auto ze wsi tylko co mozna zrobic zeby fajnie wygladalo a to roznica .. no ale jak tak macie to pozdrawiam odwagi jezdzenia
_________________ Kupie wtryski do m20b20 / m20b25
Wysłany: 2009-03-02, 20:10
pw napisał/a:
ja nie pytam co zrobic zeby miec auto ze wsi tylko co mozna zrobic zeby fajnie wygladalo a to roznica .. no ale jak tak macie to pozdrawiam odwagi jezdzenia
Chłopaki sobie jaja robią ,a Ty tak na poważnie.Trochę luzu
A tak poważnie e30 jest pięknym samochodem i wg. mnie wystarczy dbać o jego stan ,jakieś ładne kółka i już będzie zwracać uwagę i to wszystko bez tuningu i wydawania dużej kasy.
P.S. Teraz promujemy pisanie literek: ć,ż,ń,ó itd. Dużo nie kosztuje ,a zaraz ładniej i czytelniej post wygląda.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Dobra a teraz pytanie ode mnie:
Czy mam to juz przeniesc do dzialu HUMOR czy jeszcze ktos chce koledze jakiejs rady udzielic???
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
heh posmiali troche ale nie sztuka jest wziasc pieniaszki od tatusia i kupic cos typu nowe lampy tylko sztuka jest to samemu zrobic zegary cie interesuja ? przeciez to wies to po co ci takie ?
_________________ Kupie wtryski do m20b20 / m20b25