Witam.
Chce zaprezetowac moja bunie ktora posiadam od ponad 3 lat i systematycznie cos zmieniam.
Jest to BMW E36 sedan z motorem m50b25 bez vanosa z '92roku
Buda w 2004 przeszla grunowny remont lacznie z malowaniem. Przu tej okazji wprowadzilem kilka modyfikacji nadwozia.
W 2006r pojawily sie zderzaki i lusteka z m pakietu.
Zawieszenie bilstein b8 i sprezyny -60/40. Gumy stab z poliuretanu.
Silinik w 2006 rozlozony i zlozony na nowych czesciach + obrobka i polerka glowicy tlokow zaworow +kilka drobnych pomyslow.
Auto na 1/4 uzyskalo na zawodach 14,705s na seryjnym wydechu i dolocie
Srodem prawie seryjny .Zmienoine fotele na kubelki i kierownica o srednicy 35cm polerowana.
Wyposazenie : 4 el szyby , el lusterka, el szyber,
Obecnie autko stoi sobie w garazu rozebrane i czeka na pare nowych "zabawek" .
Zdjecia robione przed wyscigiem , wszystko wyciagniete ze srodka dlatego tak wysoko stoi.
Oto jedna z paru nowych "zabawek" mozna by rzec najwazniejsza
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2012-02-05, 16:05, w całości zmieniany 5 razy
Wysłany: 2007-01-09, 21:45
Bardzo ładnie.
Silnik KOZAK!!
A teraz to co mi się nie podoba:
-brak listew bocznych lipa straszna
-brak halogenów
-czarne felgi
-za wysoki profil opon
P.S. Nie masz czasem lamp FK? Jeżeli tak dodaj jakieś dokładniejsze fotki jak możesz bo ja jutro próbuje swoje FK przerobić na wersję BLACK czyli tak jak u Ciebie.
Wysłany: 2007-01-09, 21:52
Tak lampy FK black , fot z bliska niestety nie mam.
Co do zarzutow to listwy beda na wiosne razem z nowymi drzwiami a halogeny sa za ciezkie. fele czarne bardzo mi sie podobaja a co do profilu to jest to 45 . mialem juz 18x8 i 17x10 a teraz mam 17x8 z m5e34 ale beda kiedys skrecane sznycle oczywiscie czarne!
Widzę że tak jak ja lubisz zmieniać i dobrze, o ile się nie myle to ten MPowerek to z cabrio anglika.
Co do auta: czarne felgi mają napewno swój urok, najważniejsze że tobie się podoba i tyle.
Ładne i będzie szybkie, czeka cię w pizdu pracy ale się opłaci.
Takie pytanie układ hamulcowy też wymieniasz od M3 czy zostawiasz to co masz?
Widzę że tak jak ja lubisz zmieniać i dobrze, o ile się nie myle to ten MPowerek to z cabrio anglika.
Co do auta: czarne felgi mają napewno swój urok, najważniejsze że tobie się podoba i tyle.
cale flaki przekłada łącznie z zawiasem, M3 na brejkach z 325 to by szybko skonczyło na jakimś drzewie...
cale flaki przekłada łącznie z zawiasem, M3 na brejkach z 325 to by szybko skonczyło na jakimś drzewie...
Kujon nie wszyscy jeżdżą po drzewach drifterze
Świru cicho tam bo zgłosze do obrońców praw zwierząt ile żeś psów wykończył za 1 razem
Kujon nie wszyscy jeżdżą po drzewach drifterze
Świru cicho tam bo zgłosze do obrońców praw zwierząt ile żeś psów wykończył za 1 razem
tak zastanawiałem się kiedy wrzucisz zdjęcia myślałem już ze nie będziesz się chwalił ale jednak nie wytrzymałeś a tak poważnie nieraz miałem okazje rywalizować z tobą w klasie 2.5 Szkoda ze ta wyrównana rywalizacja ucieka dużymi krokami bo w klasie 3.0 i wyżej raczej już cię nie dogonię nie mówiąc już o przegonieniu. Powodzenia w pracy i udanego szybkiego swapu czekam na więcej zdjęć.
A ja mam nadzieje ze nie rozbierasz tego mpowerka.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Te czarne kolory to oni wszyscy w TBG mają z Urbim na czele, co do samej betki to widziałem ją w akcji i igiełka, silnik m50 do wzięcia ? Tak czy tak po zamontowaniu m-powerka zapraszam na lotnisko do arłamowa, pojawiła sie m3 w Sanoku więc będzie sie z kim pościgać
Wysłany: 2007-01-10, 13:53
auto jest bezkonkurencyjne ! czarna mamba po calosci ! z 2,5 zamiatalo niesamowicie strach pomyslec co bedzie dzialo sie teraz bardziej zadbanej e36 i w lepszym stanie nie widzialem nigdy na oczy... wszystko w oryginale, zero drutu, zero kompromisu
powodzenia Łukasz z robota !
Cytat:
Te czarne kolory to oni wszyscy w TBG mają z Urbim na czele
Jesli chodzi o autko to nie mam zastrzezen. Widzialem kilka razy i 100 % profesjonalizm i oryginal . A co mowic jak bedzie ten silnik , skrecany sznycel , wroca listwy , i zawiecha jeszcze w dol bo takie sa plany. EEHHHHH juz sie nie moge doczekac efektu