Witam,
Dzisiaj ja pochwalę się swoim nowym nabytkiem. Jest to BMW e34 520i z września 1992 roku. Dwa lata temu przyjechało do nas z Niemiec. Kupione od drugiego właściciela.
Kolor - alpinweiss 2
Silnik - M50B20
Przebieg - 287 tys. km
Wyposażenie:
- el. szyby, el. szyberdach, wspomaganie kierownicy, beżowa tapicerka, w fotelu kierowcy regulowana poduszka pod krzyż, regulacja temperatury górnego nawiewu, ABS, oryginalny hak BMW, imobilaizer, autoalarm, centralny zamek i 100Ah akumulator .
W planach:
-gaz sekwencyjny
-alu od E32
-dosyć spore car audio
-zachowanie w bety jak najbardziej w ori
Mile widziane oceny i uwagi
[ Dodano: 2009-02-21, 01:50 ]
Mały update Beta dostała lampy black hella do tyłu, nowe amorki bilstein B4 na tył no i świeży oliwe petro kanada 15w40
[ Dodano: 2009-02-21, 01:56 ]
I małe chrzciny na spocie
Ja powiem szczerze - nie podoba mi się, chyba za darmo ją wziąłeś jeśli tak to było warto Nawet radio z niej ucieka
PS:
Mam nadzieję że się nie obraziłeś, jeśli tak to przeraszam
Nie obrażam się Powiem tak za te pieniądze jakie za nia dałem to rzeczywiście praktycznie darmo. Z resztą bedąc na kupnie byłem już nastawiony że za ta kase cudów nie bedzie :P
Grzesio przesadzasz aż tak straszna ta 5 to nie jest warto ją zobaczyć na żywo dużo lepiej się prezentuje niż na zdjęciach
ReD życzę ci powodzenia w modach
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Zrobiło ciepło więc czas na jakis felunek. Z powodów finansowych zrobił się z tego projekt nisko budżetowy ale myślę że elekt końcowy jest całkiem przyzwoity .
Fele 7jx15 Et 20 ( na oko ) oczywiście 5x120
Zaraz po zakupie
W trakcie
Efekt końcowy
No i oczywiście aktualnie (opony BFgoodrich 195/60)
Po co przykręcałeś połamany kawałek ramki pod tablice rejestracyjną?????
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30