Wysany: 2009-04-20, 21:44 e36 M52b25 Czasem muli czasem nie - poradźcie
Witam .Zauważyłem że nie zawsze chętnie się wkręca na obroty moje 323i .Czasem jak jej depne to asfalt rwie a czasem czuć że przyśpiesza ale nie ma takiego ciągu.Nie wiem w czym tkwi problem. Chodzi w miarę równo i ładnie na wolnych czasem tylko lekko telepie silnikiem ale jak podgazuje delikatnie to ustaje więc to może wina krokowca. Czasem mam wrażenie jak by ją muliło ...co może być przyczyną?? Może coś doradzicie
_________________ Silnik Stroker juz poskładany ...tylko jeszcze kilka dni
Jak zakupiłem Bete to niedziałały mi wycieraczki i postanowiłem znaleść przyczyne i znalazłem .Okazały się przepalone 3 przewody. Nie wiedząć oco kaman przeciągłem jeden (bo tylko on wydawał się zjarany) i podłączyłem w pewnym momencie poszedł dym z wiązki. Więc szybko rozkręciłem klemy i rozebrałem całą wiązkę usuwając problem cały. Podpiołem klemy na nowo ale nie przeprowadziłem programowania jak to się ponoć robi po rozłączaniu tulko wsiadłem odpaliłem ...zgasiłem ...a potem pojechałem normalnie. Nie wiem czy od tego może ją mulić czasem czy to miało wpływ na zaprogramowanie kompa.Co wy na to??
Ostatnio zmieniony przez DjAquaz 2009-04-20, 23:37, w caoci zmieniany 1 raz
NO chyba trzeba będzie. A mam znajomego ale i tak mnie musi skasować ale o wiele taniej niż normalnie.Przejade się do niego jak jedną fuche zrobie to będę wszystko wiedział.