Witam. Mam problem. Mianowicie chciałbym troszkę upiększyć wskaźniki w mojej bercie ale mam stracha ściągnąć wskazówki licznika a muszę to zrobić. Ma może ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie, bo szukałem coś na ten temat i nie znalazłem... Chodzi o to aby oczywiście nic nie uszkodzić...Każdy pomysł na wagę złota...Pozdro.
hmm...i próbowałem na jakimś liczniku chyba od e36 i wskazówki tak ciasno siedziały że wyszły razem z igłami i :cenzura:... a u siebie nie chce zniszczyć zegarów...może delikatnie podgrzać np. opalarką??hmm?? bo nie wiem co robić...
Wysłany: 2009-04-20, 21:02
jeśli chcesz pomalować wskazówki to bez wyciągania ich spokojnie a jeśli chcesz coś robić z tarczkami to chyba nie będzie to dobrze wyglądało , napisz co chcesz zrobić konkretnie
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
Mianowicie wpadłem na szaleńczy pomysł i chcę troszkę kokpitu dopasować do beżowego wnętsza autka...i tak to widzę:
beżowe tarcze zegarów+alu ramki+czarne wskazówki(nocą podśw. na czerwono);
beżowy mieszek lewarka zmiany biegów+mieszek na ręczny (również beż) zamiast tej gumowej... zestaw do zegara na foto...
hmm...no cóż nie pytałem o opinie...po montażu nie będzie może tak źle...jakoś może dam radę...albo tylko alu jeśli nie zdejmę wskazówek...a jeśli o wyskalowanie chodzi to o sporym swapiku myślę i z tąd te wariacje...a wiecie...wole nie ruszać tego dwa razy...
Ostatnio zmieniony przez Dantte26 2009-04-21, 07:47, w całości zmieniany 1 raz