Witam
pochwale sie moim nabytkiem. kupilem pod koniec listopada w Niemczech niedlaeko Norymbergii od goscia ktory byl jedynym wlascicielem. Rocznik 96 z wyposazenia to co widac na zdjeciach plus standardowo ABS
To zdjecia jeszcze w Niemczech na letnich oponach
a to juz nocna sesja (auto brudne bo to byl spontaniczny wyjazd z kolega)
widze ze zmieniłes lampy z tyłu , bardzo ładnie , idziesz w dobrym kierunku ,teraz tylko gleba -80/-60 i będą z Ciebie ludzie
Ps.Co to za nick? jestes cyborgiem?
nick zostal z czasow fascynacji terminatorem i tak juz zostal...
a co do gleby to chyba bym musial uzywac auta tylko na wypady niedzielne. na tym zawieszeniu zima tarelm wszedzie a wczoraj w geancie w katowicach przydarlem na progu zwaliniajacym mimo ze wolno jechalem wiec zostawiam tak bo auto oprocz wygladu musi przede wszystkim jezdzic a jak kupie sobie jako drugie X5 to to obnize na maxa
a kolor jest jaki jest liczyl sie stan techniczny przede wszystkim
a to juz nocna sesja (auto brudne bo to byl spontaniczny wyjazd z kolega)
czy koleżanką
tak po za tym kolorek zadbany będą z ciebie ludzie teraz tylko fela 17stka i nic więcej będzie piekna seria(to też ma swój urok) na 17stkach (oczywiście produkty BMW, proszę nie moge już patrzeć na te Beemki jeżdżące na felgach z katalogu dla Hond i :cenzura:)
zauważyłem fajna rzecz u ciebie dolna listwa w zderzaku tylnim jest czarna zajefajnie to wygląda nie maluj jej przypadkiem pod kolor tak powinno być fabrycznie osobiście nie podoba mi się to jak ktoś to pomaluje w kolor nadwozia bo to już rzeźbienie w gównie
PS:Przyznaje się ja wyrzeźbiłem lampy ale wybaczcie
Dla mnie bomba:D Chociaż wolałbym taką tyle że z silnkiem 2,5.
Wysłany: 2006-02-26, 22:11
Autko masz super! Bardzo ładne zadbane kolorek super! Lampki z białym kierunkiem rewelacja bardzo ładnie wygląda teraz furka! Jedyne co to tylko razi po oczach ten czerowny mieszek i gałka biegów! Reszta jest ok
witam kolege z Zabrza
bardzo ładna tylko niżej z nią i felgi jakieś konkretne.
Shabu [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-03, 19:30
no jak dla mnie po prostu bomba:) nie dość, że is coupe to jeszcze czerwona - sliczna:)
wielkie gratulacje!
tak naprawdę jedyny mankament tego samochodu to zaj... twarde zawieszenie i klapiące nieco drzwi - ale akurat temu nie ma się co dziwić, bo sa tak cieżkie, że po kilku latkach muszą trochę klapać:)
pozdrawiam serdecznie i życzę miłej jazdy
Jako że moja galeria do najlepszych nie należy postanowiłem zrobić sesje mojej BeMy i dodać. Zdjęć troche dużo ale nie potrafiłem się zdecydować które wkleić, a i tak już mocno je przebrałem...
Odrazu mówię, mieszek jest orginalny bmw skórzany, w bagażniku mam czarny nie skórzany i ten na początku mnie drażnił ale teraz mi nie przeszkadza więc nie zmieniam. Na żywo nie wygląda tak źle. Koła fakt małe, a gleby nie zrobie bo bym nie wjechał tam gdzie sesja była robiona