Wysłany: 2009-05-06, 17:51 Zmiana koloru plastikow i podsufitki???
Witam poradzcie czym najlepiej pomalowac plastiki ?Chce je odswierzyc
I najgorsze podsufitke mam jasna a chcem miec czarna:) Slyszalem ze ludzie maluja je czy to prawda?? jak tak to czym??zeby jej nie zniszczyc i zeby wygladalo jakos??
u mnie w miescie krzycza za obicie 350zł ZA ODPOWIEDZI DZIEKI
Ostatnio zmieniony przez boss881123 2009-05-08, 15:43, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2009-05-06, 19:33
W e30 miałem pomalowaną czarnym sprayem(nie ja malowałem-poprzedni właściciel)
Nic nie odchodziło wszystko było ok.
W sklepie widziałem spray do vinylów i plastików -czarny firmy Motip może taki by sie nadał.
Ja bym mimo wszystko obszywał.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Witam...ja także byłbym za obszyciem...kwota nie taka tragiczna...rozumiem że ecoskórą? mogę wiedzieć za ile elementów?? no chyba że full razem z dechą...he... też by mnie to interesowało...ale głównie decha...
uuu...to tani nie są rzeczywiście... ździercy...nie dałbym w życiu 3 i pół stówki za szmacianą podsufitkę...jestem pewny że gdzieś robią taniej tylko popytać trzeba...kolo obszywał gdzieś w mojej okolicy całą konsolę do Zafiry bo poduszka wyskoczyła i wybulił coś koło 250 zł oczywiście ecoskórą...i naprawdę profesjonalnie...muszę popytać dokładniej...
Takie zestawienie do mnie jakoś nie przemawia.Bez urazy oczywiście.
he,he...spoksik...mam taką wizje beżowo-czarnej konsoli...najlepiej prawdziwą ale wiesz...większe koszty niestety...zwłaszcza za dobrej jakości skórę...
Sorki za OT ale słowo Eko przy plastikowym g... jakoś nie pasi bo eko i naturalnie to tylko prawdziwa skóra a to coś co szumnie nazywają Ecoskórą to najzwyklejsza derma / winyl na szmacie i z eko nic wspólnego nie ma.
Słyszał moze ktos z was o farbie do malowania skory
chce pomalowac deske pod kolor skory. jesli macie jakis kontakt do firmy w korej mieszaja takie farby dajcie znac .
Wysłany: 2009-05-13, 13:54 Re: Farba do skory
PRINS napisał/a:
Słyszał moze ktos z was o farbie do malowania skory
chce pomalowac deske pod kolor skory. jesli macie jakis kontakt do firmy w korej mieszaja takie farby dajcie znac .