Wysłany: 2005-01-05, 22:33
Nie kupuj czasem zderzaka RIEGER takiego zaj......e dużego ! Kup zwykły albo jak dostaniesz to M-technica . Tzn też do końca nie wiem o co Ci chodzi czy zderzak wymieniasz cz co ?
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wysłany: 2005-01-06, 08:35
Ten zderzak z allegro jest optycznie za duzy. Moze od przodu tego nie widac, ale patrzac z boku jest to bardzo wyrazne. Wyglada naprawde ciezko i jest duzo nizszy niz progi, albo tyl auta. Znajdz na www.e30.de fotki e30 z tym zderzakiem i zobaczysz, ze zeby to mialo rece i nogi, to musza byc jeszcze progi... Ja tez mialem dylemat jesli chodzi o zderzaki, ale wybralem dokladke od Is'a i jestem zadowolony 8)
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2005-01-06, 12:47
Ten so przytoczył Spekter to jest zderzak firmy Elia chyba i taki zderzaczk ma Casian
Mi się on za bardzo nie podoba
Ktoś z Torunia robi przeróbki seryjnych i m-technikowych ... Spekter pooglądaj zdjęcia z Torunia, tam najprędzej cos cię natchnie
co do tego zderzaka z allegro (moim subiektywnym zdaniem) - jest bleee on mi się nie podobanawet przy E46 a w E30 pasuje tak samo jak do kaplicy sykstynskiej laptop macintosha zartuje zartuje, ale uwazam ze tak jak szanowny jeden z przedmówców powiedział - najlepszy byłby taki odpowiednik alpiny, lub innej firmy, jednak z lat produkcji tych aut. Nie ma co dodawac do naszych bądz co bądz starych E30 futurystyczno wyglądających dodatków, bo własnie na ich wyglądzie i stylu opiera sie ich urok
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i