Wysłany: 2009-06-09, 15:36 [E36] Nowy nabytak e36,323i
No wiec w koncu doczekalem sie na felgi i ku mojemu zdziwieniu na Beti zawitaly 18ki ,a nie jak wczesniej pisalem 17ki :rotfl: Przod 8J /18' z oponka 225/40 i tyl 9J /18' z oponka 225/40 Teraz przyjdzie na zakurzone juz zawieszenie 60/40.ktore lezy w piwnicy i czeka oraz rozporeczki . Z radyjkiem jest maly problem,bo glowny kabel od dvd zostal w sprzedanej Audicy i czekam juz 4ty tydzien na dostawe z niemcowni :kwasny: . Pare zdjec na Alpinach :
Po malej polerce lakieru :
I wyprany srodeczek :
Ps. czy moglby ktos podeslac mi wlasciwy link na 3-klub.pl ??????? Jakos nie moge znalesc
Ps 2. Prosze moderatorow o dolaczenie tego posta do mojego starego tematu,bo ja jakos nie moge go znalesc
[ Dodano: 2009-06-16, 16:43 ]
No wiec tak. Paski Alpiny juz sa, a wyglada to tak :
Zastanawiam sie nad tylnia klapa,czy tez okleic?????? Doradzcie!!!!!!!!!
Tu mala przymiarka rozporki od pana Nakretki :
A tu pare gratow ,ktore sa juz zalozone :
Z tylnia rozporka byl maly problem bo trzebabylo szlifnąć ,ale juz siedzi
Podobnie z zawieszeniam przednim,ale to byl pikus!!!!
A tutaj juz u mechanika :
Pozatym wymienilem Wahacze ( 450zeta szt. ) , wentylowane tarcze z przodu + klocki,lozyska kol i lozyska makpersona, gumy i oslony amorow , olej w skrzyni ,wszystkie plyny lacznie z plynem do spryskiwaczy , tak,ze autko jest ogolni moge powiedziec , na -bdb
[ Dodano: 2009-07-10, 22:10 ]
No wiec tak: zderzaka i pomaranczy nadal nie mam Brak czasu i moje obowiązki nie pozwalają mi za tym jezdzic i szukac po internecie . Auto wróciło od mechanika i LAKIERNIKA ( tak,tak,lakiernika - postanowilem prysnąć maske i zderzak i jestem ogromnie zadowolony z rezultatu,choc na poczatku mialem spore obawy co do koloru ) Mechanik przeczepał cały samochod i stwierdził,ze autko jest poprostu w stanie BDB :rotfl: :rotfl:
W sobote ,jak pogoda dopisze to zrobie pare zdjec ,ale prosze nie nastawiac sie na "Bog wie co"!!!!!
_________________ Tak to sie zaczelo: VW Passat kombi B4 VR6,e30-325coupe,e32-Alpina B12,e38-740i,e34-535i,Audi A4 MTM avant ,e61-535d,e36-323i;)
Ostatnio zmieniony przez puchatek27 2009-06-16, 16:43, w całości zmieniany 2 razy