BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E36] Nowy nabytak e36,323i
Autor Wiadomość
puchatek27 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2009-06-09, 15:36   [E36] Nowy nabytak e36,323i

No wiec w koncu doczekalem sie na felgi i ku mojemu zdziwieniu na Beti zawitaly 18ki ,a nie jak wczesniej pisalem 17ki :hyhy: :rotfl: Przod 8J /18' z oponka 225/40 i tyl 9J /18' z oponka 225/40 :D Teraz przyjdzie na zakurzone juz zawieszenie 60/40.ktore lezy w piwnicy i czeka :wstyd: oraz rozporeczki :hyhy: . Z radyjkiem jest maly problem,bo glowny kabel od dvd zostal w sprzedanej Audicy :zalamany: i czekam juz 4ty tydzien na dostawe z niemcowni :kwasny: . Pare zdjec na Alpinach :

Po malej polerce lakieru :

I wyprany srodeczek :

;)

Ps. czy moglby ktos podeslac mi wlasciwy link na 3-klub.pl ?? ??????? Jakos nie moge znalesc :wstyd: :wstyd:

Ps 2. Prosze moderatorow o dolaczenie tego posta do mojego starego tematu,bo ja jakos nie moge go znalesc :help:

[ Dodano: 2009-06-16, 16:43 ]
No wiec tak. Paski Alpiny juz sa, a wyglada to tak :

Zastanawiam sie nad tylnia klapa,czy tez okleic?????? Doradzcie!!!!!!!!!

Tu mala przymiarka rozporki od pana Nakretki :

A tu pare gratow ,ktore sa juz zalozone :

Z tylnia rozporka byl maly problem bo trzebabylo szlifnąć ,ale juz siedzi :hyhy:

Podobnie z zawieszeniam przednim,ale to byl pikus!!!!

A tutaj juz u mechanika :

Pozatym wymienilem Wahacze ( 450zeta szt. :mur: ) , wentylowane tarcze z przodu + klocki,lozyska kol i lozyska makpersona, gumy i oslony amorow , olej w skrzyni ,wszystkie plyny lacznie z plynem do spryskiwaczy :wstyd: , tak,ze autko jest ogolni moge powiedziec , na -bdb :lol:

[ Dodano: 2009-06-26, 20:21 ]
Cholercia,po załozeniu zawiechy -60 ,opona przy skrecie muska amortyzator :ops: . Dystans 5mm powinien załatwić sprawe :wstydnis:

[ Dodano: 2009-07-10, 22:10 ]
No wiec tak: zderzaka i pomaranczy nadal nie mam :wstyd: Brak czasu i moje obowiązki nie pozwalają mi za tym jezdzic i szukac po internecie :wstyd: . Auto wróciło od mechanika i LAKIERNIKA ( tak,tak,lakiernika - postanowilem prysnąć maske i zderzak i jestem ogromnie zadowolony z rezultatu,choc na poczatku mialem spore obawy co do koloru :hyhy: ) Mechanik przeczepał cały samochod i stwierdził,ze autko jest poprostu w stanie BDB :rotfl: :rotfl:

W sobote ,jak pogoda dopisze to zrobie pare zdjec ,ale prosze nie nastawiac sie na "Bog wie co"!!!!! :wstyd: :wstyd:
Ostatnio zmieniony przez puchatek27 2009-06-16, 16:43, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu