Sosen fajny zakup , gratuluje , podaruj mu nowe życie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
coraz mniej na naszych drogach takich aut, mój znajomy ma taka 745i highline i nie chce za chiny sprzedać, a stoi i marnuje się, a wypas w niej ma taki, że niektóre tu beemki by się nim nie powstydziły, jak uda mi się go namówić cyknę kiedyś parę fotek i wrzucę je gdzieś na forum.
marzy mi się taka, będę kibicował. Tak patrzałem na allegro, to z dostępnością części typu elementy zawieszenia i hamulców to nie ma problemu. Ładne koło robi robotę, tak trzymać
Wysłany: 2010-03-21, 23:03
Ładnie zapuszczona była Najbardziej zryło mi beret zdjecie z pod maski
Fajnie by było jakbyś wskrzesił tą 7 bo coraz mniej takich samochodów
Fajna, to ona będzie jak się wpakuje kilkanaście tysi . . . . Narazie to raczej wymaga generalnego doprowadzenia do stanu jako takiej używalności.... Szkoda, że motor to nie jakieś m102 . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Sprzęt jest kozak nawet bez wielkich inwestycji
Nie bez znaczenia jest fakt, że miał praktycznie dwóch właścicieli i przebieg 147 tysi.
Owszem, w ostatnim czasie nie dostał od życia nic dobrego, ale pomalutku będę go reanimował i za jakiś czas przedstawię Wam nieco ładniejsze oblicze tego pięknego pojazdu
pozdrawiam
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Sosen mozesz zdradzić ile za nią dałeś? Moze być PW bo chętnie dowiedział bym się za ile jeszcze mozna wyrwać takie cudeńko! Sam szukałem takiego gdy rozglądałem się za moim e21! Poprostu piekności są te e23! Moze kiedys stanie taka koło mojej e21