Piękny kolor ! Będzie świetny klasyk
Jaką ori dokładkę masz na myśli ?
Mam taki sam kolor tapicerki ... Nutria folete nie przetarte Ale dorwałem sportsitze w kolorze Nutria , tyle że przetarte Także też szukam takiej tapicerki
Auto ładne Chyba pierwszy raz w życiu widzę e30 w takim kolorze, a brązowe sportsitze drugi raz a dokładnie to widzę tylko tył foteli, więc prośba: zrób foty wnętrza.
Buda zdrowa?
spodziewałem się, że usiądzie troszke więcej, no ale narazie zakładam to co mam...
plus taki, ze jest dużo sztywniejsze niz seria
druga sprawa to hamulce:
- tarcze ATE PowerDisc ze świetej pamieci Bercika,
- zaciski po regeneracji - wyczyszczone, wymalowane, z wymienionymi wszystkimi elementami gumowymi
-wyczyszczone
-w trakcie malowania
- reparaturki zaciskow i zmywacz do tarcz i klockow ze specjalnym smarem
- juz na aucie
wrażenia po zrobieniu halulców niesamowite... jeśli zastanawiacie się jakie tarcze i klocki zalożyć to nie kombinujcie - taka regeneracja i nawet na serii bedzie bardzo dobrze
a tu zdjęcia silnika (silniczka) bez filtra pow.
miejsca pod maska na następny taki silnik... ale może go zostawie - dużo już takich nie ma
P.S. w międzyczasie zostały wymienione: palec i kopółka rozdzielacza oraz świece...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Ostatnio zmieniony przez tomcat944 2009-06-18, 09:03, w caoci zmieniany 2 razy
hej,
fotki środka wrzuce jak wysprzątam...
szczególnie widok radia jest niezapomniany
a co do planów to nie wiem, na razie brak środków... ale jak wygram w totka to może rzuce się na S14
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Świetny kolor naprawdę rzadko spotykany . Gratuluje Dobrego zakupu
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
bawarka bardzo fajna bo wszystko ori i w komplecie mimo że brazów nie lubie, wentyle? były? czy z kolumnami całość wsadziłeś?? suchutki ten silnik normalnie szok