Wysany: 2009-07-23, 21:38 [e32] Za co odpowiedzialny jest GONG ?
Pytanie może ktoś mi rozjaśni umysł. Ostatnio podłączyłem "gong" na nowo (wcześniej był rozłączony z powodu dużej ilości błędów wyświetlanych na zegarach).
Wszystko fajnie ale - włącza mi się np pod czas jazdy z częstotliwością bicia co 1s (nie za głośno) i np po jakimś czasie wyłącza się sam.
Dzisiaj otworzyłem auto (tylko nawet kluczyka nie wsadzałem do stacyjki) i to samo nawet jak zamknąłem samochód gong dzwonił.
Dzięki za odp.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2009-07-23, 22:10, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 2 razy Doczy: 26 Sie 2006 Skd: .: Jaworzno City :.
Wysany: 2009-07-23, 22:23
kilka krotkich pikniec sygnalizuje pelna godzine, (a dokladnie 15 sek przed pelna godzina)
chyba ze wlacza ci sie na dluzej np 30sek to moze masz przytarte kable przy gongu i gdzies dotykaja do masy albo woda dostaje sie przez przednia szybe.
_________________ Serwis elektroniki i elektryki samochodowej.
Ostatnio zmieniony przez flash 2009-07-23, 22:23, w caoci zmieniany 1 raz
kilka krotkich pikniec sygnalizuje pelna godzine, (a dokladnie 15 sek przed pelna godzina)
chyba ze wlacza ci sie na dluzej np 30sek to moze masz przytarte kable przy gongu i gdzies dotykaja do masy albo woda dostaje sie przez przednia szybe.
Sprawdziłem - wykluczam pełną godzinę bo pikało o różnych porach,wodę tę wykluczam.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Sprawdzę co piszecie a gong przy prędkości wątpię - popsuł by się szybko.Temp mam gitara - teraz byłem Zośkę przewietrzyć i nic.