Wysany: 2009-08-11, 16:12 wyświetlacz kilometrów na zegarach e34
siema mam problem z tym małym wyświetlaczem przebiegu auta i km (zegary te nowsze )
mianowicie wyświetlacz nie chce się wyłączyć, a licznik kilometrów stoi cały czas w pozycji 000,0
ma ktoś jakiś pomysł na to
pozdrawiam
Pomg: 2 razy Doczy: 26 Sie 2006 Skd: .: Jaworzno City :.
Wysany: 2009-08-12, 00:10
nie uzupelniales czasem bezpiecznikow? w niektorych e36 i e34 brakuje 1 bezpiecznika, jak ktos jest nadgorliwy i wsadzi w gniazdo bezpiecznik to wlasnie dzieje sie tak jak piszesz.
_________________ Serwis elektroniki i elektryki samochodowej.
Ostatnio zmieniony przez flash 2009-08-12, 00:10, w caoci zmieniany 1 raz
ja mam wszystkie bezpieczniki ok tak jak powinny być to się stało od wczoraj, ktoś na innym forum mi powiedział że to może być wina czujnika jakiegoś w wale, prawda to
dzięki za chęci
sprawdziłem dzisiaj czujnik na dyfrze i raczej jest ok, kable tak samo całe nie popękane więc raczej wnioskuje że to wina zegarów, reasumując - do wymiany są ( jak je zmienię to napisze czy to było to )
A czy to są orginalne zegary z tego samochodu czy już były wymieniane ??Bo ponoć po wymianie zegarów są problemy z ich działaniem mimo ich pełnosprawności.
_________________ nie sztuka jest zabić muchę przednią szybą, tylko boczną.
Swapy,naprawa elektroniki(wzmacniacze lampowe,gramofony itp.)
za mojej kadencji nie były zmieniane i za poprzednika z tego co mi wiadomo tak samo nie,ale czy ktoś jeszcze wcześniej nie zmieniał to nie wiem .
pozdro