elo panowie mam takie pytanko jestem na etapie kupna zamkow szukam uzywki i sprzedajacy pytaja sie czy mam centralny czy nie bo podobno zamki sie roznia? prawda to jest?
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
witam panowie dzisiaj kupilem wkladki do zamkow i zabralem sie za wymiane na pierwszy ogien poszla prawa wyjalem stara wlozylem nowa i tu pojawil sie problem bylo zabespieczenie z blachy w ksztalcie litery U i moje pytanko czy tylko takie cos powinno byc??czy cos jeszcze bo wkladka luznio chodzi zwlaszcza na dole???moze ma ktos jakies foto jak to wyglada albo przerabial juz temat??a teraz lewa strona po rozebraniu ja sie patrze a tam pelno silikonu dookola wkladki i nawet na tym zabespieczeniu w ksztalcie U nio nic biore sie za wymiane wkladki zalozylem nowa tak samo jak ta z prawej stronki i tu zonk bo auto sie niezamyka ani nie otwiera????ktos wie czego to moze byc winna????
gg 4521730
tel 607254606
silikonu nie powinno tam być na pewno
a co do tego zabezpieczenia U to dzięki temu ci trzyma sie ten zamek drzwi tak mocno dociągnięty...
przerabiałem temat kiedyś .. jak w tą samą strone wkładke włożyłeś co uszkodzoną wyjąłeś to powinno cykac
venom wkladki kupilem na allegro a kolego cyryl ale to zabespieczenie wksztalcie U zabespiecza wedlug mnie mnie wkladke zamka tylko od gory bo tak bylo zalozone na starej wkladce a na dole nietrzyma tak wienc podejrzewam ze powinno cos byc jeszcze ma ktos moze jakis schemacik a wkladka chodzi jak byla wyjeta to elegancko leciutko a jak wlozylem to strasznie ciezko i lewych drzwi wogole niezamyka ani nieotwiera podejrzewam ze zamek zje??:>>:any moze na wekendzie go wyjmnie pozdro ale schemat by sie jakis przydal
gg 4521730
tel 607254606
tylko od góry dlatego żeby się samo nie wusunęło
Jak założysz w 'n' to nie spadnie na dół a jak założysz w 'u' to może samoistnie wysunąć się chyba to logicczne no nie?
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»