Witam Panowie nie wiem co sie dzieje dzisiaj jezdzilem caly dzien bez zadnego problemu wieczorkiem wsiadlem do samochodu wsadzielem pierwszy bieg jechal normalnie potem 2 i po chwili zaczelo szarpac samochodem i zgasl:( stanolem na awariach probowalem zakrecic i nic ponownie zakrecilem dalej nic wiec odczekalem chwilke ...kolejny raz i sie udalo ale znowu stalo sie to samo i caly czas sie to powtarza ktos wie jaka moze byc przyczyna
Może pompa paliwa padła ............. takie będą objawy. Czasami pada tak, ze się kręci ale już nie daje ciśnienia, a czasami pada w ten sposób, że sama rusza i zatrzymuje się kiedy chce.
_________________ E30 318i - było
E36 325 TDS - było
E36 318 żółte, na czterech gaźnikach - było
E34 520i Touring - jest
Dzieki Panowie za rady , mysle ze guma przeplywki to nie jest bo sprawdzalem jest cala poza tym byla wymieniana i zakupiona w Aso na wiosne mysle jednak ze moze byc to pompa paliwa ...nie bede sie irytowal i pojade na warsztat w poniedzialek i dam znac co to bylo:) jeszcze raz wielkie dzieki pozdro
Dobra pany wstyd sie przyznac co sie stalo ...moze zaczne od tego hehe ze zle mi wskazywala wskazowka stanu paliwa dalej juz chyba nie musze pisac ze jak w koncu zgasl mi w szczerym polu samochod to wyszlo ze zabraklo wachy...ale przynajmniej przypakowalem nogi jak pchalem do garazu