Wysany: 2009-11-07, 15:41 [e39]Swieci sie ciagle swiatło prawe drogowe!!
Witam , mam taki problem, mianowicie świeci mi się ciagle światło drogowe prawe, wogole nie raguje na manetke, i wyłączony śilnik i swiatła, ciagle się świeci. co może być przyczyną ? BMW E39 525 TDS 1997 rok.
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2009-11-07, 22:00, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2009-11-07, 16:05
Prawdopodobnie ci sie zawiesil / albo calkiem umarl LKM - Modul kontroli swiatel - znajdziesz go na Slupku A w obok schowka (po stronie pasazera) - sprubooj delikatnie w niego stuknac,ale naprawde delikatnie - czasem pomaga
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Prawdopodobnie ci sie zawiesil / albo calkiem umarl LKM - Modul kontroli swiatel - znajdziesz go na Slupku A w obok schowka (po stronie pasazera) - sprubooj delikatnie w niego stuknac,ale naprawde delikatnie - czasem pomaga
Z prawej strony mam moduł LCM tak jak pisał kolega wyżej, nie mam tam innego modułu, puknołem w niego i nic, nawet jak go odpiołem całkowicie to swiatło drogowe nadal sie paliło
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2009-11-07, 17:24
no to chyba kolego ci modul umarl....
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Witam, ja tak miałem w mojej e28, powodem było to, że nie było styku na diodach (obudowa jak przekaźnik) spróbuj poruszać przekaźnikami jak są w tym modelu.