w osłonie pod kolumną kierownicy... zdejmij kierę odręć dwie śruby od spodniej części osłony i napewno go znajdziesz....
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
chyba sa 4 sruby u mnie sa 4 ewentualnie jak masz regulacje kierownicy to mozna bo siegnac ten przekaznik przez ten otwor duzym palcem prawej reki... i moze jego posmyranie pomoze
oczywiscie tymczasowo
Jasne Loko dwie po kierą i dwie pod spodem zapomniałem a doraźne smyranie nie wiele daje wiem z autopsji i tak przestaje działać po dłuższym działaniu np. 30sek.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
hehe no wiem... dlatego trzeba go trzymac jak chcesz go miec migajacego... jak skrecasz
wyzsza szkola jazdy ale mozna sie nauczyc skrecac z palcem pod kierownica 8)
ja wyjmiesz przekaznik to:
- kup lutownice za 15zł (lepsza Ci nie bedzie potrzebna)
- zdejmi oslone przekaznika (ta plastikowa)
- przygrzej (przelutuj) kazdy punk lutowniczy
- zloz do kupy
bedzie dzialac u mnie bylo to samo, niestety z uplywem lat pojawiaja sie zimne luty
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Jacek! Napisz ile kosztował ten przerywacz skoro kupowałes nowy - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Anonymous Go
Wysany: 2005-01-27, 21:26
Czesc Henry jeszcze nie kupilem poniewaz przez nasze drogi urwalem wczoraj mise olejowa i autko narazie stoi jak kupie to ci napisze.Pozdro Dziadzia
I cóz CI tu napisać............Po prostu wspólczuję , to naprawdę przykre. Osłona na miskę jest naprawdę konieczna ,ja od niej zacząłem po kupnie auta..........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!