Pomg: 3 razy Doczy: 07 Maj 2007 Skd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysany: 2009-11-27, 16:16 Zegary=> Paliwo
Mam taki mały problem. Cały czas wskazówka od paliwa wskazuje ok 40 litrów. Więc do końca nie wiem ile mam paliwa. Piszę że nie do końca, bo rezerwa się zapala i tylko po tym wiem kiedy trzeba zatankować. Zbiornik mam niby ten większy 60l. Do końca nie jestem tego pewien bo nie wiem jak to sprawdzić jaki jest w rzeczywistości. Bynajmniej licznik jest do 60l ale głowy nie daje że nie był zmieniony. Czy możliwe jest że licznik jest do większego a zbiornik mam ten mniejszy i dlatego takie objawy Aha pływak wyeliminowany bo wkładałem inny i było to samo.
wskazówka i rezerwa działają niezależnie jeśli zapali się rezerwa zalej do pełna - tak sprawdzisz pojemność baku
czy wskazówka cały czas pokazuje 40l - w ogóle się nie przemieszcza?
jak wyłączysz stacyjkę opada?
zegary masz ori? bo od innej wersji silnikowej czasami są przekłamania?
najlepiej podmień zegary jeśli będzie to samo to problem tkwi gdzie indziej ale ja bym stawiał na zegary.
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
inaczej, zdejmij kanape jesli masz dwie zakrwyki tzn jedną za fotelem pasażera ta standardową a druga oikrągłą za fotelem kierowcy to masz bak ten wiekszy, w tym wiekszym są dwa pływaki ten w miejscu standardowego bedzie odpowidac za rezerwe zas ten za kierowca za ilosc mogl sie on wlasnie zawiesic, twoje to ori 2.5 mt2 wiec obstawiam ze masz ten wiekszy bak i musisz wpasc do mnie na podmiane tego drugiego plywaka.