Wysany: 2008-07-21, 11:03 Czy kupował ktoś kiedy tłumiki firmy polmostrow?
Czy ktupil ktos z was kiedys taki tlumik? http://www.allegro.pl/ite..._gratissy_.html interesuje mie czy dzwiek jest zblizony do oryginalu czy to kompletnie co innego..Ogole jakas opinie o nich chcialbym uslyszec...
Ja kupilem kiedys do e30 m20b20 Polmostrow (jedno wejscie jedno wyjscie) dzwiek byl paskudny cos ala syrenka 105 blaszany pierdzacy taki ale to moze bylo tak dlatego bo od kolektora do koncowego tlumika nie bylo nic po drodze. Doloz kasy i kup Walker lub Bosal
_________________ Było E30 320i 83r Lapisblau Było E34 520i m30b30 90r Silver Jest E34 525i m52b25TU 90r Diamant schwarz metallic
Witam.
U siebie w touringu b20 też założyłem jakieś 4 lata temu Polmostrów i jest do tej pory.
Powiem tak, za tą kasę nic lepszego nie znajdziesz.
Jak do tej pory nie ma na nim śladów rdzy. Na początku na niskich obrotach był cichutki na wysokich brzmiał już ładnie.
W tej chwili już sie dobrze przepalił i brzmi w każdym zakresie obrotów bardzo ładnie ale nie jest głośny.
Także polecam.
Jako iz pewnie nie jedna osoba wpadnie na ten temat powiem tak.
Tłumik h... wo wykonany w srodku wystarczy cyknac fotke lampa blyskową w koncowki do srodka i zobaczycie jak krzywo wykonany i niechlujnie.
Dzięk makabryczny nie mowie ze glosno bo to akurat ok ale dzwiek duzo bardziej syfiasty niz na orginale m50b25.Przed sprzedaża chcialem wyciszyć auto bo byl pelny przelot.
Raz kupiłem i nie polecam.
_________________ Była: mx-5 NA
Była: 325 sedan szpera
Jest: 323i coupe
Ostatnio zmieniony przez Adamus 2009-12-25, 16:05, w caoci zmieniany 1 raz
U mnie wytrzymał 2 lata i zaczął się sypać od środka , ale dziury na zewnątrz brak. Puszka jest mniejsza od oryginału i inaczej skonstruowana wewnątrz. Cena =jakość.
W Białej mam ten wydech już 5 lat i się trzyma
W Czerwonej mam już 3 lata i rónież jest ok!!
Ale ostatnio miałem okazjęoglądać kompletny wydech Polmostrowa do 324td u kolegi i niestety muszę przyznać, że jakość wykonania pogorszyła się w stosunku do tłumików produkowanych parę lat temu przez tą pirmę...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Polecam końcowy tłumik firmy Polmostrów. Ładnie się zapluwa Tłumik z objemkami kosztuje 125 zł gdzie w aso same objemki sa droższe (fakt ze inne ale te które sa przy polmostrowie pasuja do niego prawidłowo)
Skontaktuj się z użytkownikiem o nicku Daroo To wieloletni pracownik Polmostrowa - napewno duzo powie w tej kwestii.