czy próbował ktoś zabezpieczać felgi po polerce sprayem silikonowym? ,słyszalem ,że to dobry sposób , chyba że są inne metody? (malowanie clarem odpada)
dobry sposob to myc woda z plynem do mycia naczyn i nie pozwolenie na dluzszy kontakt z chemia, deszcem, sola a najbardziej psimi sikami bo to zabija bardzo szybko ( %^&$ olal moje 4 ranty z rs'ow i robota od nowa ). Jedno co musisz robic to dbac i wycierac do sucha i co jakis czas przeleciec pasta
klar piecem kładziony, tylko to się trzyma, ale zabiera około 30% efektu
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
kolego, trochę nie masz racji, odnośnie zabezpieczania polerki woskiem, ok, jest dobre na jakiś czas, dwa trzy mycia max, jedynym sprawdzonym i zadowalającym zabezpieczeniem jest malowieanie piecowe, ale nie polecam nikomu kto chce mieć super efekt, jak już pisałem wczesniej zabiera to około 30% końcowego efektu, jak będę miał dziś chwilę wrzucę fotki,
[ Dodano: 2010-01-26, 13:27 ]
pod tym linkiem są fotki które wrzucałem odnośnie lakierowania piecowego klarem
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
automax i szmata raz na dwa tyg wystarczy . zadnego mycia na myjniach syfami ktorych niektorzy uzywaja . wszystko zalezy od materialu z jakiego jest wykonana felga , to ma duze znaczenie . nie polecam lakierowania bezbarwnym bo za rok sie okaze ze znow trzeba polerowac i kolejne koszta .
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......