Witam.w przyszłym tygodniu zaczynam wymianę całego wnętrza w swojej E34 Plastiki będą jasne i skóra też.mam poodklejaną podsufitkę i zniszczoną zaplamioną półkę tylną.mam zamiar zerwać materiał i półkę i podsufitkę i półkę okleić alcantarą.Co do koloru to jeszcze myślą jaki.Mam zamiar wziąć jej więcej jakieś 12 mb bo na wiosnę zaczynam robić zabudowę audio bagażnika i zabudowa też będzie w alcantarze. Znalazłem na allegro alcantare, mają różne kolory i cena dobra nawet klej Motip w sprayu sprzedają w zestawie.tylko belka ma 1,5m szerokości.Czy wystarczy to na podsufitkę w szerokości??przecież nie będę sztukował bo by to strasznie wyglądało.....
Siemano. Niestety nie zdążyłem się jeszcze za to zabrać bo......skóry które do mnie przyszły są uświechtane i narazie jestem w trakcie przywracania im idealnego stanu co prawda po okazyjnej cenie kupiłem bo za 600plnfotele kanapy + wsio plastiki ale jakieś cygany tym jeździły i koszmar to doprowadzić do ludzi ......jak tylko skończę podsufitkę na pewno wkleję parę fotek z wyników pracy,sam jestem ciekaw jak to wyjdzie
_________________ Zawsze boookiem )))
E34 520i M50B20 Brokatrott Metallic
E36 318iS Coupe M-Technic Dakargelb II