Wysany: 2005-02-03, 20:31 Numer czujnika w 1.8 M40- E30
Witam, padł mi czujnik w tylnym moście odp za prędkość i kilometrarz, muszę go wymienić, ale potrzebuję numer bo u mnie był wymieniany dyfer i mam inny...Jaki numer jest w seriii?
Ja mam na czujniku 8 355 008...
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś kto ma taką serię - sprawdził to...
Z góry dzięki!!!!!
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2005-02-04, 00:39
A to ja sie tutaj podebne z moim pytaniem bo tez wymienialem dyfer i przy zakupionym tez nie mialem tego czujnika i wsadzilem ze starego dyfra ( dyfer kupilem o tym samym przelozeniu 4.10) i stad moje pytanko czy jesli dyfer ma to samo przelozenie to czujnik moze byc ten co mialem poprzednio ? Sorry za takie lamerskie pytanko ale czlowiek uczy sie cale zycie
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Dzięki numerek się zgadza, ale tylko 6 chyba ostatnich cyfr, reszty nie ma , czy to oznacza, ze jest długi, czy krótki?
U Fusa W Wawie ten czujnik koszt 80 PLN, na zamówienie, z przedpłatą....
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2005-02-04, 22:46
Sarna a mozesz mi powiedziec cos wiecej na temat tych czujnikow ?/ tzn czym rozni sie dlugi od krotkiego i czy "jakby" pasowal krotki i dlugi i liczniki by dzialaly to jest mozliwosc aby byly przeklamania a jak tak to jak to sprawdzic ?
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)