fotki jeszcze na jednych z ostatnich felg (azev 16/9j) i bez paru wymienionych bajerow (bo sa z poczatku roku) - ostatnia fotka (z telefonu ) z aktualnym stanem auta ...
pozdrawiam!
aktualnie:
Ostatnio zmieniony przez DiaKum 2007-06-29, 15:03, w całości zmieniany 5 razy
Przydały by się zdjęcia w kolorze, i kilka fotek wnętrza.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
witaj, widzę że znalazłeś chwilkę by zarejestrować się w końcu na forum . jeszcze nie widziałem twojej na 18",na zdjęciu wygląda świetnie , ale na RM-ach i tak dla mnie była najfajniejsza
sie robi konkurencja na forum ładne autko. A myślalem, ze juz Hartgieeee odejdzie w zapomnienie z tego forum fela mega kozak jestem ciekaw jak sie na niej jezdzi buhhahha
w odpowiedzi na prosby wrzucam fotki kolorowe ( ale jak i ostatnia sa robione komorka wiec rewelacji nie ma ...
felgi moze nie wygladaja na pierwszy rzut oka, ale kawalek rantu maja...
przod na dystansie 1,5 cm tyl na 1 cm
dostalem je na allegro - nowki sztuki okazja - wiem jak ciezko dorwac duza felge 4x100... na fotkach - tyl bodajze jest jeszcze na oponie 235/40 - aktualnie jak w opisie 215/40 (BTW chetnie sprzedam 235/40 pirelli pzero rosso - stan b.dobry - po prostu do e30 za szerokie
co do ..
- kubla - rurowy sparco sprint - gleboki i stosunkowo wygodny - chyba nie musze pisac jak taki kubel trzyma...
- krotkiego lewarka - czysta stylistyka - skrocony drazek , czarna skorzana galka pasujaca do srodka - zadna krotka skrzynia
- regulatora cisnienie - manometr na powrocie - przy sprawnej pompie - mozesz zrobic na standardowej listwie do 7 bar wtryski narazie seryjne
fotek srodka nie mam narazie - kremowe oryginalnie wnetrze ...
pzdro
Ostatnio zmieniony przez DiaKum 2007-06-27, 23:35, w całości zmieniany 1 raz
Fele mega kozak w końcu ktoś przełamuje stereotyp że do e30 najbardziej pasują 16/9 (moje zdanie jest takie-im większe tym fajniejsze) piękne auto i duży plus za 18"
KOZAKIEWICZ !
Cudnie wygląda na tych kołach ! Ale coś mi nie pasuje pod względem stylistycznym... To że zderzaki i IS Lippe są czarne a spoilerek na klapie w kolorze Dałbym albo zderzaki i dokładkę w kolor albo spoilerek w czerń Ale ja nawet samochodu nie mam więc to takie moje widzimisię.
Fele mega kozak w końcu ktoś przełamuje stereotyp że do e30 najbardziej pasują 16/9 (moje zdanie jest takie-im większe tym fajniejsze) piękne auto i duży plus za 18"
zalozylem kiedys temat o 18" w e30 to wiekszosc pukala sie w glowe . . .
Każdy ma swój gust ale ile można słuchac jakie to fajne są borbety A,T azev itp 16/9 (nie są złe) co druga e30 na takich się toczy. Ja wychodzę z założenia że od 17" zaczyna się słuszny rozmiar felg
tak tylko kto powiedzial że jak german to musi byc borbet, azev, rs niemcy kombinują z różnymi markami i typami felg a na tym forum zauważyłem że jest tak:
-polerowane ranty czarny środek
-polerowane w całości
-polerowany rant srebrny środek
-itp (niedługo bedziecie malowac w ciapki żeby wyróżnic się z tłumu borbet-ów azev-ów)
a prościej chyba urozmaicic wzory felg- jest tego naprawdę dużo (przykład powyżej)
na forum jest Wrona i Lord ktorzy maja 10x17 w e30 i wyglada to w pytke.
ich auta faktycznie wygladają masakrycznie mimo, że nie jestem zwolennikiem dużych kół (dlatego ja jeźdżę na 7calówkach) ale w piwnicy leżą 8"-9" x 17"
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
co do felg zdania sa podzielone - przez ostatnie pare miesiecy jezdzilem na bardzo roznych rozmiarach - zaczynajac od 14/ 6J (jedynie z koniecznosci ), BBS RM 15/6,5J (o nich wspominal frantic - przy okazji pozdrawiam serdecznie! ) i tu przystane na chwile z wymienianiem bo na te felgi sie napalilem i to ostro! bo co powiecie na to ...
juz nawet bylem dogadany z niemcami na wysylke nowych rantow - zeby zrobic z tych RM'ow 8J i 10J - bez problemu mozna zamowic takie ranty i zrobic sobie z bbsow za 650 zl (nawet za tyle mozna te fele dorwac na allegro) konkretne walce (4 ranty z wysylka z niemiec to koszt ok 1200 zl) ... ale niestety po jazdach probnych okazalo sie ze zawias mam za niski do 15'' i miska o koleiny ociera nagminnie
(jezdzilem na nich moze z tydzien i jakos nie udalo mi sie uwiecznic beemy na nich - wygladala bardzo klasycznie
wczesniej byly wspomniane azevy A 7,5J / 9J - zamienilem przod na 9J i wygladalo to fakt - dobrze ale malo ...
idac za ciosem wsadzilem 17'' (nizej foto) ale felgi maja 7,5J wiec dopiero po zalozeniu dystansow (1,5 cm przod, 3 cm tyl) auto zaczelo wygladac ...
a ze nadazyla sie okazja na allegro nie zwlekalem dlugo i ciachnalem 18'' A CO
z tym ze tu koniec mozliwosci bo wieksze kolo nie wejdzie do przodu - juz teraz przy minimalnym profilu opony 215/35 to jest max dla nadkola. ewentualnie moznaby w tyl wsadzic wiekszy walec ale watpie zeby to wygladalo dobrze - przod 18'' tyl 20''
a to fotencje:
-jeszcze 2 fotki azev 9J / 16''
- wspomniane wyzej 17'' postert (sa na sprzedaz
- i jeszcze jedno foto 18'' ASA REVOLUTION (na fotce moj ziom