BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: ChriS
2010-02-18, 21:13
użytkownika PE_2004 (parts_bmw)
Autor Wiadomo
kamil.k 
złota ronczka

Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2010-02-14, 12:13   użytkownika PE_2004 (parts_bmw)

uwaga na tego handlarza z białegostoku !! ! na allegro ma nick parts_bmw a na innych PE_2004

chciałem od niego kupic tłoki od b25 i pas bezpieczeństwa str.kierowcy.twierdził ze tłoki w extra stanie itd.ustalilismy ze musze mu wpłacic najpierw kase bo juz raz sie przejechał na kims że nie odebrał paczki i nawet pisał o tym na forum beemka-klub.kase wpłacilem w poniedziałek albo wtorek wiec pisze do nigo kiedys wysle paczke.w piatek napisał że pakował paczke ale nie wysłał bo nie wiedział czy pas ma byc do coupe czy do sedana.w kolejnym tygodniu znowu sie go pytam parokrotnie czy wysłał i zero odzewu mimo że logował sie na forum :D oczywiscie nie odpisuje do dzisiaj mimo że pisałem

dopiero interwencja kolegi M-Technica który jak sie okazało zna go cos sie ruszło i po dwóch tygodniach wysłał paczke. bez interwencji M-Technica podejrzewam że nadal by mi nic nie wysłał .paczka doszła i oczywiscie niespodzianka.miały byc tłoki i pas a gratis dostałem jeszcze korbowody sam nie wiem po co skoro widac ze dwa miały obrócona panewke bo az sa fioletowe gniazda i całe sa uwalone nagarem.tłoki miały byc w extra stanie a sa tak uwalone że nie idzie ich doczyscic.nagar jest wszedzie i na denku i od spodu.pierscienie i rowki mocno zapieczone .kanałek olejowy to tak uwalony że nie bylo widac tej sprezynki co siedzi w pierscieniu :shock: :lol: w ogóle pierscienie jakies dziwne bo rozgiałem i zdjąłem je bez wysiłku a mam ori pierscienie i nie idzie z nimi ju tak łatwo . każdy tłok posiada obtarcie na płaszczu wiec silnik zapewne byl przegrzany.mało tego każdy tłok posiada odbity zawór ssacy i wydechowy.ssace odbite lekko że tylko podfrezowanie sie bardziej swieci ale wydechowe to tak walneły że to podfrezowanie pod zawór jest zniekształcone.krótko mówiac tłoki nadaja się na smietnik :D

ja proponuje banowac takich ludzi żeby nikt przez forum nie mógł nawiązac z nimi jakiegokolwiek kontaktu :D

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

dree 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 07 Lut 2010
Skd: z Pszowa
Wysany: 2010-02-14, 14:29   

moze jestem nowy na forum ale duzo wlasnie dokonuje zakupów przez forum i tez jestem za tym by banowac takie osoby

PE_2004 

Doczy: 13 Mar 2009
Skd: Podlasie
Wysany: 2010-02-15, 13:24   

Gosciu tloki zostaly wyslane przed interwencja twojego kolegi, jednak tego samego dnia lub dzien wczesniej (nie pamietam), gdybym mial ich nie wyslac nie zrobil bym tego przeciec pomimo jego interwencji. Zdjecia tlokow widziales, wyslalem ci je, prosiles o dokladniejsze wiec zrobilem dokladniejsze i przeslalem je tobie. Jedyne co moge sobie zarzucic to to ze cala operacja trwala zbyt dlugo, zapakowalem ci paczke, wtedy zastanowilem sie czy potrzebujesz pas do coupe czy sedana, wstrzymalem sie zeby sie upewnic, zapytalem ciebie, otrzymalem odpowiedz i wtedy wyskoczyly mi spore problemy osobiste przez ktore wysylka sie odwlekla. Uwazam ze jesli uwazales ze z tloki nie spelniaja twoich oczekiwan powinienes najpierw odezwac sie do mnie, wtedy bysmy zalatwili sprawe jak ludzie, tak jak ci pisalem w naszych wiadomosciach ze mam jeszcze jeden blok i moglem go smialo rozebrac, teraz uwazam sprawe za nieaktualna a twoje osady za niesprawiedliwe.

Prace trwaja...

Czesci BMW e30 e34 e36

jurexxx 

Doczy: 28 Kwi 2009
Skd: Warszawa
Wysany: 2010-02-16, 00:04   

PE_2004 Milcz :lol:

Za takie teksty mozesz ty zamilknac wiec licz sie kolego troche ze slowami. Temat dotyczy uzytkownika PE_2004 i ma on prawo sie w tym temacie wypowiadac w odroznieniu od ciebie!!!
Ostatnio zmieniony przez lysy174 2010-02-16, 14:14, w caoci zmieniany 1 raz  

kamil.k 
złota ronczka

Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2010-02-16, 07:50   

PE_2004, napisałem do ciebie kilka wiadomości i na żadna nie odpisałes mimo że się logowałes.czasu miałes sporo.trzeba było napisac że masz problemy itd. zdjecia zdjeciami i na nich nic nie było widac ale chyba wiedziałes że tłoki maja odbite zawory wydechowe tak że kiepsko to wyglada i że sa uwalone nagarem.ja szukam dobrych tłoków a nie złomu i dobrze o tym wiedziałes wiec robisz z siebie tylko większego idiote

wczoraj jak je wrzucałem do pojemnika na złom podkusiło mnie i zajrzałem od srodka tłoka i na cztery otwory odprowadzające olej z pierscienia olejowego może jeden był drożny ale tylko tak że można by igłe wsadzic a przypomne że otwory powinny miec ok 3mm srednicy.nie chciał bym słyszec jak ten silnik pracował :lol:

tłoków na pewno nie wysłałes dzien przed interwencja kolegi :) jemu chyba powiedziałes że wysłałes w sobote i dlatego tak długo idzie a on dzwonił do ciebie w piątek 5.02

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

MAJSU 

Doczy: 14 Wrz 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2010-02-16, 15:10   

Dobrze że napisałeś o tej akcji Kamil ! Miałem kupić na Allegro od tej osoby dyfer ze szperą 3.91 na szczęście nie wziąłem bo cena wydała mi się podejrzana 699zł a dwa tygodnie wcześniej za mniej niż 1000zł nie było opcji żeby go kupić.

ChriS 
Miłośnik literki M

Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Chojnice
Wysany: 2010-02-16, 20:38   

Żeby było jasne w drugim temacie o tej sprawie napisałem:

W ten sposób do niczego nie dojdziecie.

Jeden i drugi pokazuje zdjęcia tłoków ... tylko pod tym warunkiem ten temat będzie dalej otwarty.
I nie obchodzi mnie ,że kłopoty ze sprzętem ,wtyczką,kabelkiem ,wyłączyli prąd czy córka sąsiada Wam się podoba i nie macie czasu na forum.Termin to czwartek do godziny 21.00

Ewentualnie dogadajcie się poza forum ,a tu napiszcie że sprawa rozwiązana.

Więc czekam do czwartkowego wieczoru i potem robię porządek,bo jako osoba postronna nie mam możliwości sprawdzić i pewności która osoba mówi prawdę.
Bez urazy koledzy ,ale liczę że zachowacie się jak mężczyźni,a nie jak dzieci w piaskownicy.

[ Dodano: 2010-02-18, 21:12 ]
Zdjęcia się nie ukazały,a ja nie jestem jasnowidzem i nie wiem kto ma rację.
Chciałem tylko przypomnieć ,że Beemka-Klub nie ponosi odpowiedzialności za prywatne kontakty handlowe użytkowników forum,jedynie udostępniamy miejsce na opinie o kontrachentach.W tym wypadku trudno jednoznacznie ocenić,a dalsze pisanie bez dowodów już nic nie wniesie do sprawy.
Zamykam temat.
Ostatnio zmieniony przez ChriS 2010-02-18, 21:13, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: