Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2010-03-17, 23:15
nie dokońca rozumiem co tam napisali...
ale w tym pierwszym linku coś mi nie pasi...a mianowicie kiera..? mtII nie zaczeła później wychodzić..?
Bo chyba własnie ta jest tam..
Pozdro!
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
W skrócie - ktoś znalazł zapomniane przez kogoś M3 e30, nieodpalane, niewyprowadzane na światło dzienne przez 20 lat.
Zadne zapomniane tylko kupione w celach kolekcjonerskich i sprzedane kolejnemu kolekconerowi za grube $$$. Nie ma juz takich stodoł, ze wchodzisz a tam nowe E30 M3 do wzięcia za darmo.
nie dokońca rozumiem co tam napisali...
ale w tym pierwszym linku coś mi nie pasi...a mianowicie kiera..? mtII nie zaczeła później wychodzić..?
Bo chyba własnie ta jest tam..
Pozdro!
Pierwszy który zwietrzył podpuchę
Koleś kupił worek gipsu i przykurzył fury w garażu. W ASO kupił kiere + fotele, szybkie pranie i mycie silnika. Wybrał dobre miejsce na znalezienie potencjalnego jelenia i proszę... Łeb jak sklep !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Wałek czy nie wałek, ale używane i odmyte gumy tak nie wyglądają. Nowe tak nie wyglądają. Nie wspomnę już o osłonie złącza przepływomierza czy gumy go mocującej do budy. W akcję ze znalezieniem jej w stodole nie wierzę.. W przebieg za to jak najbardziej.. Co do kiery i innych niezgodności nie mam zdania.. Wiem jednak że wszytko jest możliwe za odpowiednią kasę..
Zadne zapomniane tylko kupione w celach kolekcjonerskich i sprzedane kolejnemu kolekconerowi za grube $$$. Nie ma juz takich stodoł, ze wchodzisz a tam nowe E30 M3 do wzięcia za darmo.
Ok, wstaw zapomniane w "...."
A szczerze mówiąc to wątpię, czy poprzedni właściciel zarobił na takiej "inwestycji".
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2010-03-18, 19:09, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2010-03-18, 19:40
strzelba napisa/a:
ot i prawdziwe polskie podejście
hehe..polskie nie polskie ale troche mnie własnie dziwi kilka faktów takich jak np. że tez przez tyle lat nie poschodziło powietrza z kół...
I wiele innych jeszcze może wskazywać na wałek..
maad hehe...tyle to i ja zrozumiałem ale dzieki..
własnie nie do końca rozumiałem to że kolekcjoner to kupił.. (czy jakoś tak) a nie chciało mi sie po słownikach grzebac..
Pozdro!
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....