Witam, chciałem sie poradzić kolegów czy warto zainwestować w tulejki z poliuretanu czy kupić acentryczne pełne meyla??auto nie będzie służyło do wyczynów, ale chce zainwestować w solidne
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2007 Skąd: Borken DE / Warszawa
Wysłany: 2010-07-01, 18:15
Meyle sa chyba drogie ale na pewno dobre, a jakie poli Ci sie rozlecialy?? Bo moi koledzy uzywaja z Olkusza i mowia ze dobre, sprawdzone, ok.
Za to np lemforder sie rozlatuje
Co prawda mało na nich przejechałem (może z 5k) ale wyglądają naprawdę solidnie i nie sadzę żeby szybko się rozpadły. To jest solidny kawałek gumy zalany dookoła ,a nie jak oryginalne z przerwami tak że potem się rozrywają
ok, zdecyduje się na meyle, a warto zainwestować w inne elementy z politury np, tuleje tylnych wahaczy, belki czy do mostu??i jaką firmę uważacie za lepsza lemforder czy meyle??
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2007 Skąd: Borken DE / Warszawa
Wysłany: 2010-07-05, 13:59
lemforder moze ma wieksza renome sprzed lat, ale meyle teraz jest lepsze!!!
Poliuretany sprawdzaja sie z Olkusza i sa tanie, ja nabylem i zalozylem je na tylne wachacze, belke i 2szpery.
Auto zacznie jezdzic jakos pod koniec lipca i dopiero po pewnym czasie dowiem sie na wlasnej skorze jak sie sprawuja.
Ubott mi je polecil, kupil tez sobie i powiedzial ze juz dluzszy czas kupuje z Olkusza...
Meyle sa chyba drogie ale na pewno dobre, a jakie poli Ci sie rozlecialy?? Bo moi koledzy uzywaja z Olkusza i mowia ze dobre, sprawdzone, ok.
Za to np lemforder sie rozlatuje
rozlecialy sie te z Olkusza,wiecej nie kupie,dwie tuleje acentryczne Meyle 80zl (intercars po znizce)