Witam. Moze ktoś ma taki zestawik u siebie w BMW bo jestem ciekaw jak to sie sprawuje... wiem ze to pewnie made in china, ale interesuje mnie wyłącznie opinia kogoś kto miał styczność z tego typu połączneniem (trwałość, moc, spalanie,ogólne zachowanie auta po tej modyfikacji). Nie chodzi mi o jakieś tam straszne konie lecz o ''soft turbo''. Prosze mi pomóc w rozwianiu moich przemyśleń...
No dobrze, spodziweałem sie takiej odpowiedzi, a jeszcze lepiej ze to właśnie Ty kolego mi to piszesz bo widziałem co nie co i wiem ze jesteś wiarygodny... a teraz z innej beczki: co zrobić zeby mieć podobny zestawik w podobnej cenie? jakies źródło takich zestwików o lepszej wytrzymałości, czy jak mam kombinować?
Wysłany: 2010-07-29, 10:57
www.allegro.pl + dłuższa lektura for typu turbobmw.pl i racingforum.pl i wtedy sam sobie skompletujesz taki zestaw oparty na markowych i solidnych podzespołach za cenę podobną do tego chińskiego zestawu
No dobrze, spodziweałem sie takiej odpowiedzi, a jeszcze lepiej ze to właśnie Ty kolego mi to piszesz bo widziałem co nie co i wiem ze jesteś wiarygodny... a teraz z innej beczki: co zrobić zeby mieć podobny zestawik w podobnej cenie? jakies źródło takich zestwików o lepszej wytrzymałości, czy jak mam kombinować?
rozumiem ze wiesz jakie to sa realne koszta?
ze swojego doswiadczenia mowie Ci, oddaj to osobie ktora sie zna, poszukaj na forum beemki, lub turbobmw.pl albo sr osoby jedrek e30 lub innej, na turbobmw jets sproo osos ogarniajacych m50 tbo i z nimi pogadaj o kosztach, a najleoej to zlec zrobienbie tego.
to droga przez pieklo, chyba ze dysponujesz duuzym budzetem i kopalnia nerwow.
Pojscie w wytwory chinskich malych raczek wiaza sie z wtopa!
Witam. No właśnie wiem jak jest z kosztami... Widziałem Slawo Twój projekt i właśnie kończe swoje autko na tip top i choć nie mam w nim turbo to wiem ile nerw to ksztuje a nie wspominając w temacie o kosztach...