witam pewnie jak wielu z was posiadam w swoim autku nieco inne boczki niż bym sobie tego życzył wiec postanowiłem cos z tym zrobić lecz jak to zrobić samemu???marzy mi się nakleić na nie skaj możne ktos by był w stanie przesłać linka lub napisać jak to zrobić dobrze aby nie popełnić błędów
Witam. Może troche po czasie ale może komuś to się przyda
Miałem zamiar okleić boczki w e36. Nie wiem w jakim aucie Ty masz zamiar to zrobić ale nie bedzie to łatwe. Zakupiłem skaje z allegro razem na 4 boczki materiał kosztował 25zł. Wszystko fajnie ale trzeba zauważyć że skaja nie jest za bardzo rozciągliwym materiałem i oklejenie bardzo "głębokich" boczków jakie występują w e36 dla żółtodzioba jest niewykonalne. Osobiście oddałem boczki po znajomości do firmy profesjonalnie tym się zajmującej i za stówke miałem o klejony komplet boczków
Jeżeli chodzi o oklejenie płaskich powierzchni wystarczy butapren i plastikowa szpachelka
_________________ SPRZEDAM OPONKI LATO ZIMA WSZYSTKIE ROZMIARY...
NOWE UŻYWANE TANIO
dzieki troszkę poczytałem na ten temat popytałem sie tapicerów itp chetni byli do zrobienia tego ale zaden nie dawal na to gwarancji a cenowo by wychodzilo proktycznie tyle samo a nawet i wiecej niz uzywane org.boczki wiec plowalem na allego az upolowalem 4 boczki o ktore mi chodzilo a pozatym w bardzo atrakcyjnej cenie a swoje stare sprzedalem wiec z wyiana boczkow wyszlem na zero ale mam jakie chcialem