BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
E30 318is M42 Niedrzwica Duża
Autor Wiadomość
Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2010-11-03, 08:37   E30 318is M42 Niedrzwica Duża

http://otomoto.pl/bmw-318...-C15744068.html

Kategoria:

Sportowy / Coupe
Informacje:

Wersja: E30, Rok produkcji: 1990, 232 114 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1800 cm³, benzyna+LPG, czarny, Liczba drzwi: 2/3, Kraj pochodzenia: Polska, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, alufelgi, szyberdach, instalacja gazowa, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:

bezwypadkowy
Opis pojazdu:

Bmw E30 318 IS M42 16V o mocy 136 km pojemności 1800 rok produkcji 1990 benzyna gaz,szyberdach.el lusterka,el szyby,alufelgi bbs,auto jak na ten rok zadbane i godne polecenia sprawuje sie naprawde swietnie do lekkich poprawek blacharsko lakierniczych i mechanicznych wiecwj info udziele telefonicznie pod nr 722......... cena do negocjacji polecam

Polska , Niedrzwica duża (woj. lubelskie),
tel.: +48 722............

W sumie to auto nie jest tragiczne, podłoga zdrowiutka. Auto całościowo malowane, chyba z każdego elementu złazi bezbarwny wyłażą wykwity na licznych uszkodzeniach lakieru i łączeniach blach. Obity jak gruszka, lewy tylny błotnik wgięty razem z progiem, wzmocnienie czołowe pogięte. Silnik niby po wymianie rozrządu za 1400 zł a rzęzi tak ze strach przy nim stać. W chłodnicy sucho, bagnet ledwo co się macza w oleju. Co ciekawe z przodu oryginalne is lippe (przykręcone na wkręty) i przedni zderzak mt2.

E30 + E91

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2010-11-03, 10:04   

A czego się spodziewałeś? :) Znasz się na E30tkach trochę, więc wiesz chyba, że IS w dobrym stanie kosztuje więcej.

Tu jest 4.500 w dodatku do negocjacji....

Instalacja gazowa + drobne poprawki lakiernicze i mechaniczne - nie znasz języka ogłoszeń???? Tu już jest wszystko napisane...

Ja bym się nie czepiał, bo zapewne nawet bym nie ruszył tyłka, żeby takie auto zobaczyć....

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2010-11-03, 10:17   

Auto nie było dla mnie, chłopaczek szuka czegoś żeby poszaleć na KJS więc nie musi być igła, tylko że auto miało być do jazdy z nowym rozrządem, na miejscu okazuje się że auto jest do poważnej ingerencji blacharza, a silnik do rozebrania rozrządu. Ja od razu wiedziałem że to będzie śmieć, wiem jakie są realia, ale stał 20 km od lublina więc pojechaliśmy zobaczyć je tak po prostu dla śmiechu. Gość powiedział że jutro (czyli dzisiaj) ma przyjechać kupiec z Jasła, więc ma do pokonania w obie strony 400 km tylko po to żeby zobaczyć auto z wymienionym rozrządem i do lekkich poprawek (od razu szkoda mi się go zrobiło). I właśnie po to jest ten dział, po to jest on!

Zapomniałem napisać że na dachu na powierzchni ok 15cm2 w okolicach szyberdachu widać było zważony lakier

[ Dodano: 2010-11-03, 21:15 ]
Zapomniałem o dziurze w podszybiu zalepionej włóknem szklanym czy jakąś blachą. nie wiem

E30 + E91

bioly_jaslo 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2010-11-04, 18:49   

Witam kolego. Dzieki za informacje, otóż ja wlasnie wybierałem się po niego, ale tak tez myslalem ze to parch. Dzieki jeszcze raz za info - bo bylo by 400km w plecy! :D

bujan21 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2010-11-04, 20:43   

Już zmieniła się treść ogłoszenia
"Opis pojazdu:

Bmw E30 318 IS M42 16V o mocy 136 km pojemności 1800 rok produkcji 1990 benzyna gaz,szyberdach.el lusterka,el szyby,alufelgi BBS .Auto jak na ten rok wizualne wygląda jak dla mnie świetnie,lewe tylne nadkole lekko puknięte,do wymiany lewy tylny amortyzator i końcówka drążka.Wiadomo jak na ten rok lekkie wypryski.Sprzedaję ponieważ wyjeżdżam z kraju za parę dni i chce się go jak najszybciej pozbyć jeśli się nie uda to będzie stało w garażu albo zezłomuje wiecej info pod nr tel 722..............."

A cena spadła na 3700zł
Ostatnio zmieniony przez bujan21 2010-11-04, 20:44, w całości zmieniany 1 raz  

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2010-11-04, 21:49   

bioly_jaslo, Bardzo się cieszę że mogłem przestrzec tym opisem! O to mi właśnie chodziło żeby ktoś się nie przejechał!

E30 + E91

Odpowiedz do tematu