BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem ze skrzynią X5 E53 3,0D z 2005r
Autor Wiadomość
Czaruś 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2011-01-07, 21:13   Problem ze skrzynią X5 E53 3,0D z 2005r

Witam Panowie mam pewien problem ostatnio mojej żonie przed pracą padł akumulator W X5 nie mogła zapalić silnika znajomy miał w samochodzie prostownik ustawił go na rozruch i podłączył po klemy i na tym prostowniku zapaliła samochód Ale po tej operacji coś sie stało ze skrzynią biegów to znaczy jedzie tylko na 3 biegu rusza z 3 i nie przeżuca wyżej ani niżej nawet ręcznie nie można przestawić jest wsteczny luz i praking tylko biegów nie zmienia A na desce zapala się czek coś Trans Program save failed czy coś takiego Co mogło się stać i co teraz zrobić żeby wróciło wszystko do normy czy skrzynia jest w jakimś trybie awaryjnym Proszę o pomoc bo nie wiem co z tym zrobić A niestety nie wszyscy wiedzą że takich aut się z prostownika nie odpala :( No cóż chciał pomóc :( Na prostym kompie u znajomego podało taki kod usterki 4F6A10 ale on nie wie co to jest i nie mógł tego skasować Proszę o pomoc

Odpowiedz do tematu