Ale to raczej zwykłe mody i wg mnie nic co zasługuje na dział Projekty i realizacja. Jesli jednak po czasie zasłuży, to wróci tu ponownie. Tum czasem przenoszę do śmigiełek.
a no stała na allegro, choć wtedy wyglądała zupełnie inaczej. zaraz po zakupie dostała buty z pod reki mistrza Barabusa, czarną nerkę i BH własnej roboty oraz pozycje USA aktualnie jest już założona nowa kierownica, wybierak biegów z e36 po FL, zegary z ///M5. w kolejce czeka M62, hamulce 4-tłoczkowe oraz malowanie calaka i wiele innych rzeczy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
czy miałeś jakieś problemy z zamontowaniem licznika od m5?
ja zrobiłem z dwóch jeden, bo ory od m5 nie ma wyświetlacza biegów a według etk płyty są te same, prędkościomierz nie oszukuje bo sprawdzałem z navi ale obrotomierz oszukuje trochę tzn wolne norma ale odcięcie 500 obrotów dalej niż być powinno. na wiosnę sprawdzę jak ma się wskazanie prędkości przy np. : 200km/h
PS. bardzo ładnie się komponuje to z kierownica od m3 e36
Ostatnio zmieniony przez ninja-5 2010-12-04, 20:52, w caoci zmieniany 1 raz
ja mam w swojej kiere od m tech 2 i tez ladnie sie to prezentuje , a jak rozwiazales sprawe z wskaznikiem temperatury oleju ? bo to juz chyba jest ciezka poprzeczka
P.S napraw klapke od wlewu paliwa
Ostatnio zmieniony przez kudlatye32 2010-12-04, 22:20, w caoci zmieniany 2 razy
Klapka ma swoja historie ale przy malowaniu wróci na swoje miejsce. Jesli chodzi o wskaźnik będzie podłączony przy swapie na m62, narazie pozostaje nie tkniety. w M30 można zastosować cala obudowę filtra oleju z m5 3.6 i podpiąć jeden przewód do zegarów. w V8 będę musiał to dorobić lub znaleźć wyjście przez wspolne elementy z siknikiem S62B50
Ostatnio zmieniony przez ninja-5 2010-12-05, 01:48, w caoci zmieniany 1 raz