Wysłany: 2011-09-15, 22:40 [E36] LUKAS ->> 320i Coupe ->> M52
Witam!!
W Listopadzie zeszłego roku kupiłem Czanule, czyli 320i M52 Coupe z 1995 roku, od kolegi z BMW Klub Łódź.
Tak tak wiem, wstyd mi że wcześniej się nie pochwaliłem nowym nabytkiem, ale jakośnie było kiedy
Ale nadrabiam czym prędzej
Po zakupie zamontowałem sekwencje.
Generalnie auto nabyłem w bardzo dobrym blacharskim jak i mechanicznym stanie, nic nie puka nie stuka, zawias wporządku, no poprostu kupiłem, wsiadłem i jeżdżę (twu twu żeby nie zapeszyć, hehe ).
Do wymiany mam jedynie magiel, bo ma spory luz, ale pozatym zawias jest ciasny i auto ładnie się prowadzi, no i jak na 320i jest bardzo chodliwa
Poprzedni właściciel shamował auto z czego wyszło ponad 150 KM
A pomiar na G Tech Pro SS wykazał sprint do 100km/h w 8,19 sekundy na LPG Power
Tak więc prezentuję Wam mój nowy dupowóz
Pozdraiwam!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Bardzo nie ladnie ze dopiero teraz pokazujesz te auto. Na zdjeciach wyglada spoko. Ale zastanow sie czy do prawdziwego dupowoza oplaca sie zakladac gwint? Wyobraz sobie jazde nad morze na gwincie.chyba ze masz jeszcze jedno auto do jazdy bez odskakujacej glowy.
Pozdro
A kto powiedział że na codzień nie można jeździć czymś co daje Ci frajde z jazdy i cieszy oko
Dla mnie dupowóz, to ładna, wygodna Beemka, z dobrym wyposażeniem umilającym podróże, z LPG odciążającym budżet i dobrym zawiasem, żeby można było czasem też sobie i przycisnąć na drodze, a nie CienkoCienko 0,7l w LPG
PZDR!!
Na gwiazdkę od mojej Ilonki dostałem zestaw xenonów
Ciepłota 5000k, różnica jak na zenona przystało w świeceniu jest bardzo duża
Tutaj widać ładnie różnicę między żarówką zwykłą...
A tutaj żarnik xenonka 5000k
Barwa jest prawie taka jak chciałem
Zalezało mi na typowo białym świetle i światło jest białe, ale ma tendencję do wpadania w taki delikatnie błękitny. Ale nie niebieski
Jeździł ktoś może na 4300k? Wpada to w żółty kolor czy nie?
PZDR!!
LUKAS
Autko świetnie się prezentuje a środek to już bajka - na pewno godnie reprezentuje beemka-klub.
Modyfikujesz auto pod siebie więc nie będę pisał o zmianach. Jeden uwielbia jak może lewarek wsunąć pod próg bez problemu a drugi jak mu miska o asfalt ociera.
Jedno jest pewne to coupe w Twoich rękach jeszcze długo będzie jeździło po drogach. Życzę dalszej bezproblemowej eksploatacji.
Pozdrawiam
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne