Wiec tak po raz 6 rozwalilem miske ,najlepszy numer jest w tym ze specjalnie 5 raz jechalem ja zrobic 80 km od wawy (tam mam najblizszy kanal) i jak juz zrobilem to w drodze powrotnej to samo...
Nigdy jeszcze nie poszla zupelnie tylko sobie kapie dostaje juz poprostu pierdolca jak widze kapiacy olej mogl by tak raz a pozadnie... ,ale wrocmy do pytania.Nie znacie w wawie jakiegos miejsca gdzie mozna wypozyczyc kanal lub cos podobnego ? moze byc na dworze.
A jezeli macie do odstapienia wlasny na 2 godzinki to tez bylo by milo W kazdym razie dzieki za wszelkie sugestie ..
Jawor [Usunity]
Wysany: 2005-03-18, 17:44
Ja bym sobie na twoim miejscu zrobił płyte pod silnikiem, pewnie masz m40 a jak nie to na 100% m20 z bardzo obnizonym nadwoziem , nawet na tym forum jest poradnik jak zrobic taka przyslone...mysle ze to bedzie mniej kosztowne nic wieczne spawanie
Anonymous Go
Wysany: 2005-03-18, 18:59
mam dobre wieści Marcelus. Słuchaj jesteś z pragi więc wbijasz się na szwedzką jedziesz do alei solidarność , skręcasz w nie i jedziesz w strone targówka , mijasz mo lewej stonie Tesco, przejeżdzasz pod wiaduktem kolejowym potem pod kładką ( teraz ją remontują) no teraz jedziesz już radzymińską , jesteś koło( po prawej stronie ZPT) zakłady tłuszczowe jedziesz jeszcze prosto dojeżdzasz do trockiej przed światłami jest zwężenie no tam gdzie po prawej stronie Masz kantor ten stary.... no i jesteś na światłach radzymińska/trocka.... tu skręcasz w prawo.... i masz odrazu po lewej stronie sklep z artykułami samochodowymi no i jedziesz jeszcze prosto mijasz tam hale też po lewej stronie gdzie też są jakieś kminione akcje z samochodami (przeglądy czy cioś w tym stylu) nio i jeszcze jedziesz kawałeczej i po lewej stronie masz wjazd na jakiś teren gdzie są ruiny czegoś tam i wokół ciebie jest bajzel.... no ale cio widzisz na środku..... kanał wjeżdzasz na niego i robisz co chcesz.......... ja tam wpadam kiedy chcem i jak chcem ........... wszyscy z targówka tam wpadają by coś tam w furze grzebnąć......
Anonymous Go
Wysany: 2005-03-19, 20:52
Te twoje dobre wiesci to delikatny kanal byl
Caly ten bajzel ogrodzili siatka a na kanal zwalili kawalek betonowej sciany , chyba dawno tam nie byles....
Przynajmniej widoczki byly calkiem calkiem...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-03-19, 22:58
wlasnie riko...kanal zamkneli z pare miesiecy temu...tez tam wpadalem czasami....
dawaj na prv bo widze ze jestes z okolic... a ty marcelus dawaj tez na priva to powiem ci gdzie za friko jest dobry kanal...
tez tam miche zmienialem...
poza tym do jawora..marcelus ma raczej m20 bo 2litry a m40 i to raczej tylko 4 gary....
a ja wam powiem otwarcie bo to nie tajemnica... koło mnie jest kanał... na mokotowie.. wierzbno. szkrzyżowanie ulic Joliot Curie i ulicy Gandhiego... tyle że i tak ja muszę o tym wiedzieć bo trzeba pobrać kluczyk... ale kanal jest dostępny prawie cały czas...
Tarchomin zadaszony kanalek tylko ludzie troszke smieci nasypali ale generalnie piec minut i mozna na kucaka lucstojaco nawet robic na lep nie pada i nie wieje Znajduje sie on w komplesie garazy zaraz za komisarjatem wiecej info Prw lub gg