BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kolor lakieru
Autor Wiadomość
Miki 

Wysłany: 2004-04-28, 21:40   kolor lakieru

mam pytanie YOSHI mam taki sam kolor autka zreszta prawie identyczne autko mam i mam problem: moja buma jest z 1983r. to sporo nawet jak na bmw. ma oryginalny lakier a ja musze zrobic male zaprawki bo mi go rdza zezre calkiem:(((( czy mozna kupic ten kolor w spraju (jakis symbol) czy zostaje mi dobieranie komputerowe????????

yoshi
Gość
Wysłany: 2004-04-28, 22:03   

no wiec z lakierem mojego auta byly male przejscia:
to jest kolor BMW 244/7 ale tam gdzie dorobili mi spray to mieli tylko 1 odcien 244 :( i on byl bardziej szary niz niebieski (dlatego lusterko lewe jest bardziej szare), ale tera 29.04 jade dorobic kolor w sprayu do maski :D po przez spektofotomert koszt ok. 40zl za puszke 200ml :D na lusterko i 2 brewki starczy :D wiec jak bys cos takiego chcial to powiedz to poprosze zeby mi spisali kolor i podam Ci kod :D
aha jak jestes z Wawy to sa dwa miejsca (mi znane) gdzie robia lakier (m.in. w sprayu) Okrzei 7 i przy Czarnym kocie - Okopowa rog Powazkowskiej :D

yoshi
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 08:20   

ja mialem tera malowany: przedni blotnik, lewy i prawy, zderzak, pas przedn, maske, tylni blotnik prwy. I wszyskto wyglad bardzo ladnie, ale w swietle jazeniowym pojawia sie bol, bo dach ma 2 albo i 3 kolory, wiec po majowce oddam auto do calkowitego malowani: drzwi, ":cenzura:", dach, klapa bagaznka i wtedy napewno wsio bedzie takie samo :)

Wielokolorowosc naszych buufem to niesetety plaga :( - pozabijac partaczy :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony przez yoshi 2004-04-29, 22:12, w całości zmieniany 1 raz  

Miki 

Wysłany: 2004-04-29, 09:30   

Yoshi tak bardzo mmi sie przyda. Ale jestem z bialego i w kilku miejscach gdzie bylem spraju mi nie zrobia! :( ja jak tylko kupilem autko to tez je troszke poprawialem i wyszlo tak ze szkoda gadac :evil: zreszta teraz sprobuje sie dogadac z lakiernikiem czy moze daloby sie za blacharke i lakieowanie zaplacic w ratach. ale to na jesien dopiero:(

yoshi
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 22:14   

napisz mi tylko czy na kielichu amora przedniego masz kolor 244/7 (ja mam taki kolor na naklejce na kielichu) jesli tak to po weekendzie majowym podesle Ci kod ze spektofotometru

Miki 

Wysłany: 2004-05-07, 19:01   

:shock: szukalem :shock: i nie znalazlem zadnej nalepki z symbolem niestety :evil:

Odpowiedz do tematu