Wysłany: 2011-11-06, 18:37 UWAGA MINA !E30 STAN KOLEKCJONERSKI !
UWAGA !
Straszny gniot.
Inaczej określić tego nie można - w stosunku do opisu auta a to co zobaczyłem na miejscu !
Faktycznie prawdziwy unikat - pojechałem obejrzeć ten kolekcjonerski stan -jakbym poleciał 200 km to bym się strasznie wkurwił - i dał typowi normalnie bez orientu w ryj.
Auto uderzone było - z tyłu+ drzwi kierowcy. Próg lewy robiony i to niechlujnie.
Lakier NA KAŻDYM ELEMENCIE jest uszkodzony- całe auto do lakierowania. Tylna klapa od wewnątrz wybita. Przerysowana prawa strona+ lewe drzwi kierowcy w innym odcieniu.
Oznaki rdzy na progach, podstawie akumulatora, tylny pas itd. - gość wpisał brak najmniejszej rdzewki....
Technicznie:
Hamulce jak w wozie konnym czyli brak.
Silnik i skrzynia ok.
Wnętrze tez ok. poza pękniętą deską rozdzielczą.
Nie czepiałbym sie gdyby nie fakt ,ze koleś zażyczył sobie za ten wynalazek 8 TYŚ ZŁ. oczywiście + opłaty. Po mojej reakcji czekał na propozycje ale ja skupu metali kolorowych nie prowadzę więc odpuściłem.
W zasadzie 95% niezgodny opis z aukcji ze stanem faktycznym.
Auto warte moze ze 2 tyś max.
Na koniec podaje VIN który sobie zanotowałem.
Numer podwozia WBAAK210000820679
Kod typu 1021
Typ 318I (EUR)
Typoszereg E E30 ()
Seria 3
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 2
Silnik M10
Pojemność skokowa 1.80
Moc 0
Napęd HECK
Skrzynia biegów AUT
Kolor ZOBELBRAUN METALLIC (196)
Tapicerka ANTHRAZIT (0251)
Data prod. 1986-01-21
Wyposażenie
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)
S215A POWER STEERING,DEPENDING ON ENGINE SPEED Wspom. ukł. kier., zależ. od pręd. obr.
S351 WAERMESCHUTZGLAS BRAUN, RUNDUM
Oj zapomniałem napisać jeszcze o tych pięknych chromach...
przedni zderzak powiedzmy, że prosty - choć lekko na kacu ogladałem
tylny zderzak - UDERZONY + PRZYMOCOWANE GUMY - I TUTAJ UWAGA NA BLACHOWKRĘTY !
Chyba nie umoczył Teraz niby prawo na allegro się zmieniło i aukcje samochodów mają tylko charakter informacyjny czy coś w tym stylu.
Może jak pojedzie po odbiór to obejrzy ją jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez radial 2011-11-23, 22:55, w całości zmieniany 2 razy