Witam!Macie moze namiar do kogos kto muglby wykonac,kopie dokladki pod zderzak do chromowanego zderzaka.Mam oryginał,ale jest polamany w kilku miejscach.Pokleic sie nie da,bo jest wykonany z gumo-plastiku.
_________________ BMW E30 323i 84r
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-02-10, 09:18
TUconieco było, ale nie wiem czy jeszcze slav się tym zajmuje, bo ostatnio go jakoś nie widziałem na forum
eh szkoda.Znalazłem jakiegos kolesia na necie.Za robocizne i materiały zawołał 370 zyli +koszty przesylki Jak dla mnie to naprawde duzo.Bede szukał dalej,szkoda spoilerka,auto straci wtedy oryginalny wygląd.M technik 1 jest ciekawą opcją,ale znalezienie takowego,graniczy z cudem.Dzieki za info panowie
mi sie wydaje że to widziałem na stronce tej co ci podawałem http://www.gtec.com.pl/
ale łapy se niedam uciąć a i sprawdzić narazie niemoge bo sie nie chce otworzyć
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Widziałem go,podobny ale to nie ten sam,to jakas podjebka Kamei.Masz moze meila do tego Gteca,nie moge znależć na stronce.Podajcie mi jak macie jakies adresiki sklepów internetowych z bajerami do e30,moze cos znajde
Pioter_w Miales racje!Slav nadal sie tym zajmuje,juz sie znim dogadalem,pozatym w ofercie ma kilka ciekawych smaczków do e30.Co do jakosci wykonania,to bede mugl sie wypowiedziec nieco puzniej dzieki