BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
jak toś ma wolne dwie godziny polecam obejrzeć
Autor Wiadomość
MaxxxS 

Wysłany: 2012-03-11, 16:12   jak toś ma wolne dwie godziny polecam obejrzeć

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

obejrzeć i skomentować... :)

makkus 

Wysłany: 2012-03-12, 01:34   

Jeśli ktoś jest spostrzegawczy i umie wyciągać wnioski sam zauważy co się dzieje na świecie, tylko i tak znajdzie się grupa sceptyków, uważających wszystko za "teorie spiskowe" i tak się kręci to wszystko, jak ktoś zaczyna być niewygodny to go "uciszą", a ćwiary umysłowe robią...i nawet się nie zastanowią przez moment o co w tym chodzi...

Jest inny film, z wspólnymi wątkami do tego:

zeitgeist

Wszystko jest oparte na monopolu, zyskach i pieniądzach...Pie*****nie o efekcie cieplarnianym, ekologi itp. nic tylko nakręcanie spirali i czerpanie zysków...
Zycie na ziemi będzie się toczyło z nami tak samo jak i bez nas, nam nic do tego, jesteśmy tylko jej gośćmi :roll: nie rozumiemy podstawowych praw i zjawisk jakie TU zachodzą od milionów lat, a "próbujemy" rządzić...mamy tyle do powiedzenia co żyd na gestapo
Ostatnio zmieniony przez makkus 2012-03-12, 01:35, w całości zmieniany 1 raz  

Vindevil 
Syn motopompy!

Wysłany: 2012-03-12, 10:35   

Żygać się chcę oglądając takie filmy, poprostu żyjemy w świecie zakłąmanym , żądzonym przez banki i lobbowanymi prezydentami. Przekręt przekęta popycha !! ! :nie:

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2012-03-12, 11:22   

I niestety długo się nic nie zmieni. Ludzie lubią oglądać jak gwiazdy śpiewają na lodzie, zaciągają już kredyt na nowego iPhone. Każdy kto się wyłamie, pójdzie pod prąd zostanie od razu wyśmiany, szykanowany przez innych klakierów z mainstreamu.

Miejmy tylko nadzieję że prędzej niż później to wszystko pier...nie z hukiem, Łunia się sypie, w hameryce hamburgerykanie mają nietęgie miny. Ludzie zaczynają widzieć że coś jest nie tak; 11/09 to ściema, banki ich doją.

Przeżyliśmy PRL, przeżyliśmy Kaczyńskiego to i damy sobie radę z rządem globalnym. Tylko co będziemy lać do butelek kiedy benzyna jest już taka droga?

E30 + E91
Ostatnio zmieniony przez Cypisek 2012-03-12, 11:24, w całości zmieniany 1 raz  

krzychu_be 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
trumniak e30 m30b35

Wysłany: 2012-03-12, 21:33   

Widziałem to już jakiś czas temu. Włos się jeży na głowie. Jestem za rozpowszechnianiem tego filmu, morze się niektórym oczy otworzą i zobaczą na kogo tak naprawdę ROBIĄ I jak mieszają całej "szarej masie" w głowach od dzieciaka (kilkanaście lat nauki i mydlenia oczu żeby zap...ać na ich majątki a sami mamy tyle, że jeszcze od nich pożyczmy w kredycie hehe) q..wa jakaś MASAKRA! Potem trują jakimiś pestycydami w powietrzu i żarciu, żeby wyciągać hajs za leczenie a jak nie masz to jeszcze lepiej bo populacja jest za duża. Mniejszą łatwiej kontrolować.

Ale Spoko jestem Dobrej Myśli Do końca roku System się posypie Ludzie już mają dosyć.
Ja PROPONUJĘ ŻEBY KAŻDY NA ŚWIECIE WYPŁACIŁ HAJS Z KONTA hehe Nie ma opcji żeby zdążyli drukować :)

Pozdrawiam

Dantte26 
Siła Drzemie wBeemie

Wysłany: 2012-03-13, 08:40   

MaxxxS,

zapowiada się nieźle...na bank obejrzę...uwielbiam takie filmy...
od siebie polecam to...
http://www.youtube.com/watch?v=VaxLcScfvmg
choć ja oglądałem w pl wersji językowej...polecam...
MOJE WIERNE e30: http://beemka-klub.pl/for...p=319297#319297

/// Dolnośląska Grupa Rabunkowa ///

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2012-03-13, 13:22   

Według tego filmu ładnie teraz widać sytuację Grecji.

Pojawił się problem (sztucznie wygenerowany bo banki dawały i nikt nic nie mówił), europa chce rozwiązania i na koniec zostaje wprowadzona unia fiskalna. Leżymy i kwiczymy :wink:

E30 + E91

MaxxxS 

Wysłany: 2012-03-13, 16:37   

Dantte26 napisał/a:
MaxxxS,

zapowiada się nieźle...na bank obejrzę...uwielbiam takie filmy...
od siebie polecam to...
http://www.youtube.com/watch?v=VaxLcScfvmg
choć ja oglądałem w pl wersji językowej...polecam...

Dobre! widziałem to już kiedyś..... ekipa która to wyprodukowała zrzekła się dochodów filmu na rzecz jakiejś eko organizacji.

Słyszeli o tym >?> http://www.youtube.com/watch?v=R-QxrDlX_V4
motor magnetyczny... pierwsze darmowe źródło energii :)
Jak wpiszecie na YT Magnet Motor zobaczycie ile domorosłych majsterkowiczów eksperymentuje i robi modele tych silników! i działają :D

G-R-Z-E-Ś 

Wysłany: 2012-03-13, 19:53   

MaxxxS napisał/a:
Słyszeli o tym >?> http://www.youtube.com/watch?v=R-QxrDlX_V4
motor magnetyczny... pierwsze darmowe źródło energii :)
Jak wpiszecie na YT Magnet Motor zobaczycie ile domorosłych majsterkowiczów eksperymentuje i robi modele tych silników! i działają :D

Wspaniały projekt ! tylko że potężne koncerny takie jak BP czy SHELL i inne podobne nigdy nie dopuszczą do masowej produkcji tego typów silników !

Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA :(

Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i :P

Vindevil 
Syn motopompy!

Wysłany: 2012-03-13, 20:37   

Jak pisałem lobbowanie nas zwykłych ludzi wykańcza, a z drugiej strony chęć posiadanie np. BMW
Ostatnio zmieniony przez Vindevil 2012-03-13, 20:37, w całości zmieniany 1 raz  

Marcin 
Nurburgring Fan

Wysłany: 2012-03-13, 22:31   

A JA MAM TO GDZIES, I tak tego nie zmienię, więc po co się denerwowac kto rządzi światem a kto nie, W moim małym świecie ma mi się na koncie zgadzac i tyle,

sarna1 
hooligan rootz

Wysłany: 2012-03-14, 13:01   

otóż to :D dopóki PLN są na koncie to nie ma problemu...mogę pracować na innych.

Oczywiście dopóki to co zostaje zapewnia mi byt taki jakiego oczekuję.

MaxxxS 

Wysłany: 2012-03-14, 15:56   

spoko kumam:) tez nie mam nic przeciwko robienia na kogos... tylko chcialbym aby byl to ktos kto nie ma co do garka wlozyc a nie ktos kto ma wiecej niz moze wydac.

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2012-03-14, 21:35   

sarna1, Marcin, sęk w tym żebyście się kiedyś nie obudzili dochodząc do wniosku że te cyferki są g...o warte.

E30 + E91

sarna1 
hooligan rootz

Wysłany: 2012-03-15, 16:01   

no niestety, żyjemy w tak poukładanym świecie w którym to największą wartość w dorosłym życiu mają pieniądze. Oczywiście są jednostki które mieszkają w buszu, w lesie, nie płacą opłat za mieszkanie i słowem mają to w :cenzura:....ale jak masz dzieci to myślisz o tym żeby im było dobrze (przy okazji nie zapominając o własnych "uciechach") i żeby za kilkadziesiąt lat coś dla nich po Tobie zostało.

A tych najbogatszych zawsze było dużo i zanosi sięna to że będzie więcej. Nic z tym nie zrobimy - tak poukładana jest gospodarka - jasne że można wprowadzić komunizm i będziemy mieć wszyscy równe szanse - ale jak pokazAła historia - system ten się nie sprawdził - poza Korea PŁN. oczywiście.

Odpowiedz do tematu