Wysłany: 2012-07-04, 13:28 [e36] Red IS by kamillo9411
Witam wszystkich użytkowników oraz moderatorów. Na forum jestem około roku przyglądając się "śmigiełką" innych użytkowników oraz przeglądając tematy aby wybrać, dowiedzieć się i kupić coś dla siebie.
No i jest po oczekiwaniu i poszukiwaniach znalazłem e36 1.8IS w coupe, po którego pojechałem okrężną drogą łącznie robiąc ok 550km. Beemke kupiłem za dość małe pieniądze ale za to cały silnik, podłoga oraz progi są w super stanie, aż sam byłem zdziwiony. Niestety przód pozostawia trochę do życzenia.
O wyposażeniu nie będę sie długo rozpisywał bo ma takie jak każda biedna coupe czyli praktycznie nic.
Zawieszenie zostało wymienione całe tzn. tuleje,amortyzatory MTS oraz sprężyny FK, nic nie stuka, nic nie puka, auto prowadzi się super w zakrętach.
Iska był wyblaknięta(jak to akryl) i bardzo brudna w środku. Kurz i bród chyba od nowości. Wiec pierwsze co trzeba było zrobić to polerkę i umyć środek-na co zeszło 2dni od rana do nocy
No i pierwsze zdjęcie czyli powrót do domu.
Tutaj super wyblaknięty lakier
A tu już po polerce i tan nieszczęsny przód z którym trzeba coś zrobić
Koło piątku jadę po felgi które będą w rozmiarze 17" tyle mogę zdradzić