poszukuje wszelkich info na temat poszerzeń aut ( najlepiej e36 )
interesują mnie foty i jak jest to może jakieś opisy
generalnie wszystko ... może jakieś info o autach z DTM
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2004-05-11, 14:57
tu chodzi tylko o poszerzenia ... na resztę proszę nie zwracac uwagi, na samym dole mojej poprzedniej wiadomości jest link do spisu firm i ich propozycji...
Wysłany: 2004-05-11, 15:37
super kopalnia wiedzy
dzieks Smasher
może jeszcze ktoś ma specyfikacje jakieś z DTM
p.s. dokładnie ta złota to jakiś pokurcz ale poszerzenia z przodu są ok
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2004-05-11, 21:54
no nie ... ... poszerzenia w stylu M3 E30
Wysłany: 2004-05-11, 23:56
a czy znacie moze kogos kto robi takie poszezenia w Warszawie, tylko z blachy a nie z jakiegos plastkiu doklejanego do blotnika
kaprys Gość
Wysłany: 2004-05-12, 07:27
yoshi napisał/a:
a czy znacie moze kogos kto robi takie poszezenia w Warszawie, tylko z blachy a nie z jakiegos plastkiu doklejanego do blotnika
ja znam...dlatego szukam jak to ma wyglądać...
a co do plastiku to wiesz...
po 1 to ma wyglądać i spełniać swoją role a więc zakrywać bb szerokie gumy
a po 2 to ma być lekkie...więc nie widze sensnu robienia tego z blachy bo sobie dodajesz tylko sekundy na przyspieszeniu...
yoshi Gość
Wysłany: 2004-05-12, 09:14
no tak ale mi chodzi o wypchniecie blotnika a nie nalozenie drugiel blachy, poza tym jakos nie mam zaufania do plastiku, chociaz jak zobacze u Ciebie to sie moze przkonam i jak sobie kupie jakas buffeme do scigania to wtedy moze zrobie z plastiku
A po pierwsze jest tak ze nie zawsze tworzywo sztuczne jest lzejsze od metalu ,to tak samo jak z felgami aluminowymi mesio,audi itp zakałdaja do swoich samochodów stalowe felgi.A co do poszezen to w e36 podoba mi sie wersja m3 gtr.Oto zdjecie tylko przyjzycie sie dobrze bo to model w skali 1/18
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
kaprys Gość
Wysłany: 2004-05-12, 22:02
no nie moge ...zaraz mnie ktoś pojedzie że wazeline wale...ale co tam
Kiruś jestes niezrównany
o to mi chodziło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!