BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E36] Zagadka... M50 niedziałająca pompka paliwa... PILNE;/
Autor Wiadomość
Chocco94 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2013-11-16, 16:45   [E36] Zagadka... M50 niedziałająca pompka paliwa... PILNE;/

Tak jak w temacie mam problem ponieważ pompka jest sprawna, sprawdzałem przekaźniki (przełożyłem z działającego samochodu kolegi) i nic... Zaczynając od początku... Wszystko stało się (klasycznie) przez lpg albo przez moją nie uwagę... miałem mało benzyny i zorientowałem się że nie jade na gazie po paru szarpnięciach;) przełączyłem na LPG i kontynuowałem jazdę. Wracałem wtedy do domu i miałem ponad 100km nie tankowałem benzyny bo akurat w portfelu wywietrzało... no i oczywiście jak dojechałem do domu to juz nie było mowy żeby pompka działa, ale nic... jeździłem jeszcze jakiś czas na samym lpg z powodu odkładania tego na później i dziś się za to zabrałem i lipa... pompka wymieniona wszystko dobrze i nie dochodzi do niej prąd... tak jak wyżej napisałem przekaźniki ok więc co to może być?

Miał ktoś już podobny problem?

Proszę o pomoc

[ Dodano: 2013-11-16, 19:36 ]
Temat do usunięcia... Dowiedziałem się z innego forum, że jest jeszcze bezpiecznik (18) pompy, który był spalony więc przepraszam za kłopot ;)

Odpowiedz do tematu