Tak jak w temacie mam problem ponieważ pompka jest sprawna, sprawdzałem przekaźniki (przełożyłem z działającego samochodu kolegi) i nic... Zaczynając od początku... Wszystko stało się (klasycznie) przez lpg albo przez moją nie uwagę... miałem mało benzyny i zorientowałem się że nie jade na gazie po paru szarpnięciach;) przełączyłem na LPG i kontynuowałem jazdę. Wracałem wtedy do domu i miałem ponad 100km nie tankowałem benzyny bo akurat w portfelu wywietrzało... no i oczywiście jak dojechałem do domu to juz nie było mowy żeby pompka działa, ale nic... jeździłem jeszcze jakiś czas na samym lpg z powodu odkładania tego na później i dziś się za to zabrałem i lipa... pompka wymieniona wszystko dobrze i nie dochodzi do niej prąd... tak jak wyżej napisałem przekaźniki ok więc co to może być?
Miał ktoś już podobny problem?
Proszę o pomoc
[ Dodano: 2013-11-16, 19:36 ]
Temat do usunięcia... Dowiedziałem się z innego forum, że jest jeszcze bezpiecznik (18) pompy, który był spalony więc przepraszam za kłopot