kilka drobiazgów bym zmienił:
fotele jak nie kubełki to recaro
felgi ... te mi nie leżą wybacz ... są takie ... cywilne
i coś bym zrobił z końcówkami wydechu lub z końcowym tłumikiem żeby to jakos wyglądało bo tak byle jak to zwisa tam z tyłu ...
pozdro
hihi poluje na kubelki do 4d,a co do felg kupilem je z oponami NOWYMI Good Year Eagle NTC5 za 300zl komplet jeszcze jakies pytania? hihi
a serio wlasnie dogaduje sie o 17' azeva
bo jak wpuscilem pod auto walilo spalinami i do tego jakis rezonans dostawal wydech,nie wiem czemu,w sumie jest dedykowany do 325. Ladnie brzmi jak kazdy remus zreszta,ale cos bede musial pomyslec nad tymi spalinami.
Co do blotnika to tylko tak na zdjeciu widac, jest w stanie igla (oprocz ostatniej rysy na dachu - zabije sku#$#$#$na jak dorwe.
Dorzuc tylko dywaniki do przodu - jakos samochod od razu robi wrazenie bardziej zadbanego. I zrob cos z tym kikutem anteny, bo na zywo wyglada to okrutnie No i fele z parapetem by sie przydaly, ale spoko, te tez nie sa zle. Ogolnie calkiem fajne autko, dzieki niemu po piatkowej imprezie przekonalem moja pania do ety i do waskiej lampy
co do dywanikow korzuch mnie przekonal do tych z allegro i jestem w trakcie zamowienia.
co do felg juz pisalem;)
Brunio dawaj dawaj ete ciesze sie ze Twoja Pani sie dala przekonac
osz TY, tego mi nie pokazałeś, gałeczka podobna do mojej, a to obok to Julki ,kupiłeś pokrywkę, zdradź za ile??
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-13, 20:18
ja chcę taką nakładkę z mieszkiem
... od razu pomyślałem sobie, że skoro rozpórka tak sie błyszczy, to fajnie, jakby do dekla (niezły jest) wypolerować jeszcze doloty - wówczas pan policjant sprawdzając np. podszybie w słoneczny dzień nie wyrobi bez okulców z przyciemnieniem 8)
jak wrażenia z jazdy po założeniu rozpórki - są zmiany?
co do galki to zrobie foto po zalozeniu i jak sie swieci.
Co do rozproki to wrazenia super,inaczej auto sie prowadzi,zakrety to jeszcze wieksza bajka niz po obnizeniu zawiechy, trudno opisac. Nie prechyla sie prawie wogole nawet przy ostrym zakrecie - zaluje ze dopiero teraz ja mam,oczywiscie juz poluje na tylnia.
Co do dolotu to tez chce na blysk,ale koles ma tylko od ety - wiec lipa,gdyby byl od 2.5 to owszem. W sumie to sie sam zabiore za polerke dolotu.
cinus zapomnialem sie pochwalic pokrywa zobaczysz na silniku za 4 dni fotki jako pierwszy
ta galka swieci na czerwono tak jak oryginalne podswietlenie w BMW.Zakladam ja za kilka chwil i przesle foto jak swieci. Mi udalo sie ja wyrwac okazyjnie,jest cholernie droga normalnie